İtopya da Ram stokları bitmiş neden ?

Sovbidal

80+
Reaksiyon skoru
9
Ram bakıcaktım itopyaya girdim Ramler stokda görünmüyor arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram bakıcaktım itopyaya girdim Ramler stokda görünmüyor arkadaşlar.
Hatta Ekran kartı stokları da kapatmışlar. Yeni bir Zammı gelecek acaba. bu hiç iyi olmadı.

Başka yerden al

güvenmiyorum başka yere, sahte ramler ssd ler dolaşıyo piyasada onlamı ugraşıcam.
bir tek itopyadamı var ram satıcısı saglam bir sürü satıcı var hangi ram istiyorsunujz size saglam bir satıcı bulayım

Ben Gamemar'dan almıştım 1 günde geldi İstanbul'a sorunsuz çalışıyor, tavsiye edebilirim. Bunun dışında bir çok güvenilir satıcı var itopyadan almak zorunda değilsin.

Bu arada bende itopyada sepete ekle seçeneği mevcut.

güvenmiyorum başka yere, sahte ramler ssd ler dolaşıyo piyasada onlamı ugraşıcam.
N11 - Hepsiburada - Trendyol üçlüsünün direkt kendisinden, Vatan, Teknosa, Mediamarkt, PCKolik, GamingGenTR, QP Bilişim vb. bunlarda sahte çıkmıyor. N11 vb açık pazar yerlerindeki adı sanı belli olmayan satıcılarda sahte çıkabiliyor. Uğraşacağın bir durum yok yani

Herkese teşekkür ederim, konuyu açtığım gün sanırım itopyada bir sorun vardı ram ve ekran kartlarında fiyat çıkmıyordu lakin şuanda bende de sorunsuz şekilde görünüuor ürünler.

bunun yanı sıra (Teknosa hepsiburada trendyol n11.com) bu e-ticaret sitelerinde bu tarz ürün almayı bıraktım çünkü bildiğimiz esnaflar satış yapıyor. kimisi umursamıyor almış elindeki malı çıkarmaya çalışıyor muhtemel anlamıyor, kimisi zaten hiç anlamıyordur. bu yüzden mediamarkt itopya vb... büyük firma mı diyim marka olmuş isimleri diyim buralardan alışveriş yapmaya özen gösteriyorum çünkü abilerim kardeşlerim, ben özellikle hepsiburada kullanırım müşteri hizmetleri konusunda hiç sıkıntı yaşamadım, bir ürüne bakıyorum ürüm yorumlarına baktığım zaman insanlar yorum yapmış ama o satıcı dan değil yorumun altında şu satıcıdan aldı diye çikiyor ve şöyle de bir şey var ürünler kimisine bozuk sorunlu gidiyor kimisine sorunsuz gidiyor sonradan bozulanda oluyor, üstelik bu satıcının puanı 9.6 mesela çok güzel bir puan.

öyleki artık zaten ekonomimiz iyi değil ucuz etin yahnisi de yenmiyor, bari param boşa gitmesin diyorum biraz fazla veriyorum içim rahat kullanıyorum.

eğer bana bir iyilik yapmak isterseniz bana şunu öğretebilirzsiniz, bir ürünün kalitelisi orjinali Markası nasıl bulunur ?

Teşekkür ederim herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,548
Üyeler
187,851
Son üye
mside5000
Geri