Arkadaşlar merhaba, bir ürün en ucuzu orası. Robopro diye, güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba, bir ürün alacağım. 30 bin TL civarı ama baktım, en ucuzu orası. Robopro diye, güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu?

Yorumlarını okuyabilirsin bence aşırı sıkıntı çıkmaz gibi duruyor. Fakat iade garanti falan olurlarsa ilgileneceklerini çokta düşünmüyorum açıkçası.

Arkadaşlar merhaba, bir ürün alacağım. 30 bin TL civarı ama baktım, en ucuzu orası. Robopro diye, güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu?
Btk da falan kaydı var da yinede kesin garanti vermez. Ben hiç duymadım daha önce biraz daha arastirip sizin karar vermeniz lazim.

Btk da falan kaydı var da yinede kesin garanti vermez. Ben hiç duymadım daha önce biraz daha arastirip sizin karar vermeniz lazim.
biraz araştirmdim ya hepsiburda yada trendyol adamlari satiş yeri var ama alicam ürün ordan satmiyorlar

biraz araştirmdim ya hepsiburda yada trendyol adamlari satiş yeri var ama alicam ürün ordan satmiyorlar
Bende böyle bi durum yaşadim. Onlarında trendyolda falan magazasi vardi. Urun geldi gelmesine de musteri hizmetleri berbat. Garantiye yollayacagim adamlar cevap vermiyor. Yani urunu alirsiniz fakat bi sıkınti yasadiginizda ilgilenmeyebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri