Yardım TEMU, Üzgünüz kargo ortaklarımızın....

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,581
Temuda daha önce karsilasmadigim olay. normalde aras değil mng olurdu, takip edebilirdim. simdi ise 3 gündür bu şekilde . 10 martta siparis verdim.Basina gelen oldu mu?
Screenshot_20250317_115655_Temu.jpg

Temu destekle görüşün büyük ihtimalle uçağa konmamış daha uçak müşteri hizmetleriyle görüşürseniz daha kesin bilgi alabilirsiniz
uçak müşteri hizmetleri mi

uçak müşteri hizmetleri mi
Virgül kullanmadığım için problem olmuş.Kargonuzun durumunu öğrenmek için müşteri hizmetleriyle iletişime geçin Yüksek ihtimalle ucaginiz daha kalkmamış ondan öyle gözüküyordur. Bendede zamanında olmuştu uçak havaalanına vardıktan 7 8 gün sonra kalkmıştı.

Bir şey olmaz gelir.
Simdiki nesil aliexpress kurulduğu zaman, aliexpress üzerinden bir şey almamış çok belli...
3 ayda gemiyle gelirdi ürünler 🤣🤣

Son düzenleme:
Bir şey olmaz gelir.
Simdiki nesil aliexpress kurulduğu zaman, aliexpress üzerinden bir şey almamış çok belli...
3 ayda gemiye gelirdi ürünler 🤣🤣
yok.ya o kadar surmezdi 28.gunde geliyordu. temu da ilk defa basima.geldi. paketten haber alamiyoruz diyor. bayrama iki.cift ayakkabı almıştım.

yok.ya o kadar surmezdi 28.gunde geliyordu. temu da ilk defa basima.geldi. paketten haber alamiyoruz diyor. bayrama iki.cift ayakkabı almıştım.
Senin 2013 2014 yılında takipsiz kargoyla alışveriş yapmadığın o kadar belli ki 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü al unut gelirse gelir 🤣🤣
Gelmezse para iadesi al yapardık 3 ay bekleyip 🤣🤣

Screenshot_20250318_170813_Temu.jpg

Düzeldi şükür

aliexpress de vardı takipsiz kargo tr ye girince illa ki takip ediyorsun sana sms geliyor da tr den gelene kadar hiç bir bilgin olmuyor maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,080
Üyeler
184,882
Son üye
bauho
Geri