Sansar Salvo
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,120
9. sınıfta matematik 50 üstü idi, 10. sınıf dahil önümdeki bütün dönemler 50 altı gelirse eğer ne olur? yanı sadece matematikten kalarak geçebilir miyim?
mesela bu sene 1. dönem matematik 50 altı ikinci dönemde 50 altı oldu diyelim. 11. sınıfta sorumlumu oluyorum?Her sene sorumluluk sınavına girersin o sınavları geçene kadar mezun olamazsın
O sene o senede kaldı o sene kaldın vermedin bu sene kaldın vermedin ikisi ayrı bide sınava girmek için o sene iki dersden kalman gerekiyormesela bu sene 1. dönem matematik 50 altı ikinci dönemde 50 altı oldu diyelim. 11. sınıfta sorumlumu oluyorum?
2. sınavlardan sonra baktımki kalıyorum direkt 10. sınıftamı sorumluluk sınavına giriyorum?O sene o senede kaldı
Olmuyosun ama başka bi dersden kalırsan olurmesela bu sene 1. dönem matematik 50 altı ikinci dönemde 50 altı oldu diyelim. 11. sınıfta sorumlumu oluyorum?
şimdi anlamadım hocam 2. dönem karnemde sadece matematik 50 altı olursa birinci dönemde aynı şekildeyse girmiyormuyum sınavaOlmuyosun ama başka bi dersden kalırsan olur
Evet sorumlu olman için 2 ders ve üzeri olması lazımşimdi anlamadım hocam 2. dönem karnemde sadece matematik 50 altı olursa birinci dönemde aynı şekildeyse girmiyormuyum sınava
1. dönemEvet sorumlu olman için 2 ders ve üzeri olması lazım
hocam 3 dersin üstünde kalmadığınız sürece bir sıkıntı çıkmaz yılda 3 kere sorumluluk sınavlarına girersiniz9. sınıfta matematik 50 üstü idi, 10. sınıf dahil önümdeki bütün dönemler 50 altı gelirse eğer ne olur? yanı sadece matematikten kalarak geçebilir miyim?
bir şey olmaz dönemlerin ortalamasını alıyorlar o da 50 üstüyse geçmiş oluyorsunuz yani kimya 1. dönem kaldınız 2. dönem geçtiniz yıl sonu ortalaması 55 falan diyelim geçmiş oluyorsunuz1. dönem
kimya
matematik
2. dönem
matematik
olmak üzere kalınmışsa peki nasıl oluyor
hocam demek istediğim kalınan ders 1 tane olsa ve matematik olsa harici kalınmaz ise sınava tabi değil miyimhocam 3 dersin üstünde kalmadığınız sürece bir sıkıntı çıkmaz yılda 3 kere sorumluluk sınavlarına girersiniz
1. ve 2. dönem ortalamasında matematik 50 altı oluyor amahocam 3 dersin üstünde kalmadığınız sürece bir sıkıntı çıkmaz yılda 3 kere sorumluluk sınavlarına girersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir şey olmaz dönemlerin ortalamasını alıyorlar o da 50 üstüyse geçmiş oluyorsunuz
o zaman sınavlara gireceksiniz her yıl 3 kerehocam demek istediğim kalınan ders 1 tane olsa ve matematik olsa harici kalınmaz ise sınava tabi değil miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1. ve 2. dönem ortalamasında matematik 50 altı oluyor ama