Neler Yeni

Sorumluluk sınavı hakkında soru

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erdem
9. sınıfta matematik 50 üstü idi, 10. sınıf dahil önümdeki bütün dönemler 50 altı gelirse eğer ne olur? yanı sadece matematikten kalarak geçebilir miyim?
Bak şimdi .
9 sınıfta mat. Dan kaldıysan 10 sınıfın 1 inci dönemi telafi sınavı olman lazım onu geçemezsen 11 sınıf da tekrar 1 inci dönem de telafi sınavı olacaksın
11 ide geçemezsen 12 sınıfta aynı mantık da telafi olacaksın 12 de yapamazsan mezun olamazsın. Zaten adam lar her yıl aynı soruyu soruyor lar geçsin ler dıe 1 2 saat zamanını ayır hocam geçin kafanız rağat olsun

Sınıfta kalman için 4 ders den kalman gerek 1 sınavdan dolayı sınıfta kalmıyor sun
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. dönem
kimya
matematik

2. dönem

matematik

olmak üzere kalınmışsa peki nasıl oluyor
bir şey olmuyor gördüğüm kadarıyla sen Anadolu da okuyor sun senin En önemli derslerin Matematik ve Edebiyat bunlar senınn ana derslerin bunlardan 50 altı olursa sorumluluk geçirir sın 12 ye kadar vermek lazım ama diğer ders ler kimya fizik gibi derslerden kalır san sorun olmıyor sorum luluk da kalmıyor sun
4 ders den kalırsan hangi ders farketmez sizin sınıfta kalıyon

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Bak şimdi .
9 sınıfta mat. Dan kaldıysan 10 sınıfın 1 inci dönemi telafi sınavı olman lazım onu geçemezsen 11 sınıf da tekrar 1 inci dönem de telafi sınavı olacaksın
11 ide geçemezsen 12 sınıfta aynı mantık da telafi olacaksın 12 de yapamazsan mezun olamazsın. Zaten adam lar her yıl aynı soruyu soruyor lar geçsin ler dıe 1 2 saat zamanını ayır hocam geçin kafanız rağat olsun

Sınıfta kalman için 4 ders den kalman gerek 1 sınavdan dolayı sınıfta kalmıyor sun

bir şey olmuyor gördüğüm kadarıyla sen Anadolu da okuyor sun senin En önemli derslerin Matematik ve Edebiyat bunlar senınn ana derslerin bunlardan 50 altı olursa sorumluluk geçirir sın 12 ye kadar vermek lazım ama diğer ders ler kimya fizik gibi derslerden kalır san sorun olmıyor sorum luluk da kalmıyor sun
4 ders den kalırsan hangi ders farketmez sizin sınıfta kalıyon
Umarım hepsinden geçip 1 dersten kalınca sorumluluk olmuyordur herkes farklı bir şey diyor kafam çok karıştı ama teşekkür ederim sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sahuraka
9. sınıfta matematik 50 üstü idi, 10. sınıf dahil önümdeki bütün dönemler 50 altı gelirse eğer ne olur? yanı sadece matematikten kalarak geçebilir miyim?
hiçbirşey olmaz edebiyatın 50 altı olmasın ve ortalamanıda yüksek tutmaya bak

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erdem
Umarım hepsinden geçip 1 dersten kalınca sorumluluk olmuyordur herkes farklı bir şey diyor kafam çok karıştı ama teşekkür ederim sağolun
Arkadaş larım hep sorumluluğa kaldı benim dediğim gibi oluyor ama kötü bir haberim var senin Okulun Anadolu olduğu için ve Ana sınavın Matematik ve edebiyat olduğu için sorumluluğa kalıyor sun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaş larım hep sorumluluğa kaldı benim dediğim gibi oluyor ama kötü bir haberim var senin Okulun Anadolu olduğu için ve Ana sınavın Matematik ve edebiyat olduğu için sorumluluğa kalıyor sun
hocam arkadaşlarımda eğer tek bir dersten kalıp hepsinden geçersen sorumlu olmuyorsun diyor

hiçbirşey olmaz edebiyatın 50 altı olmasın ve ortalamanıda yüksek tutmaya bak
edebiyat 50 üstü olsada sorumlu oluyorsun diyen var hocam edebiyat 70 zaten

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erdem
hocam arkadaşlarımda eğer tek bir dersten kalıp hepsinden geçersen sorumlu olmuyorsun diyor

Sadece Ana derslerden sorumlu kalır sın Edebiyat Matematik

Tek bir dersten kalırsan değil Matematik den yada Edebiyatan 50 aşağı olursan sorumlu kalır sın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Sadece Ana derslerden sorumlu kalır sın Edebiyat Matematik

Tek bir dersten kalırsan değil Matematik den yada Edebiyatan 50 aşağı olursan sorumlu kalır sın
hocam yanlışınız var anadolu liselerinde tek baraj ders yani sizin dediğiniz tabirle ana ders sadece türk dili ve edebiyatıdır, ben sordum dün müdür yardımcısına bu okulda sadece edebiyat dedi bana. yani kalmazmıyım?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erdem
hocam yanlışınız var anadolu liselerinde tek baraj ders yani sizin dediğiniz tabirle ana ders sadece türk dili ve edebiyatıdır, ben sordum dün müdür yardımcısına bu okulda sadece edebiyat dedi bana. yani kalmazmıyım?
Sınıfta kalmazsın ama sorumlu geçersin

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Sınıfta kalmazsın. Sınıfı geçersin fakat 12. sınıfa gelince. Sorumlu olduğun dersleri vermeden okulun bitmez.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Sınıfta kalmazsın. Sınıfı geçersin fakat 12. sınıfa gelince. Sorumlu olduğun dersleri vermeden okulun bitmez.
peki hocam günlerdir araştırıyorum bi cevap bulamadım. hepsinden geçiip sadece matematikten kalırsam eğer (mat baraj ders değil) sorumluluk sınavına giriyor muyum?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
peki hocam günlerdir araştırıyorum bi cevap bulamadım. hepsinden geçiip sadece matematikten kalırsam eğer (mat baraj ders değil) sorumluluk sınavına giriyor muyum?
Her ders öyledir. Matematiktende kalsan. Son sınıfa kadar gelirsin. Fakat mezun olamazsan. Eğer yanlış bilmiyorsam baraj dersi vermeden sınıfda atlamayazsın galiba. Sistem aynı ise böyle. 3 yıl önce bitirdim liseyi. Aynımı bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,655
Üyeler
170,231
Son üye
xWacky
Top Bottom