Sorumluluk sınavı hakkında soru

o zaman sınavlara gireceksiniz her yıl 3 kere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani sen sadece 1 dersten kalsan dahi o dersin sorumluluk sınavına girmen şart geçersen bitiyor geçemezsen seneye kalıyor girmesen de olur aslında
seneye kaldığı zaman diyelim 10 da kaldık 11 de girerken 10 sınavınamı giriyoruz

seneye kaldığı zaman diyelim 10 da kaldık 11 de girerken 10 sınavınamı giriyoruz
evet öyle oluyor 10. sınıfın konuları tekrardan karşınıza geliyor tek zor olan 10. sınıftaki tüm konulardan sorumlu oluyorsunuz

evet öyle oluyor 10. sınıfın konuları tekrardan karşınıza geliyor tek zor olan 10. sınıftaki tüm konulardan sorumlu oluyorsunuz
ilk dönem 36 gelmiş, 2. dönem ilk sınavı 25 30 civarı olursa ikinci sınavda 75 ve üstü olursa peki nasıl oluyor. ortalamaya bakılmaksızın bir sınav 75 üstü ise kalmıyoruz diye biliyorum

Evet sorumlu olman için 2 ders ve üzeri olması lazım
hocam kafam acayip karıştı acaba siz yaşadınızmı böyle bir olay herkes farklı bir şey diyor

Son düzenleme:
ilk dönem 36 gelmiş, 2. dönem ilk sınavı 25 30 civarı olursa ikinci sınavda 75 ve üstü olursa peki nasıl oluyor. ortalamaya bakılmaksızın bir sınav 75 üstü ise kalmıyoruz diye biliyorum
hayır hocam o öyle değil şimdi diyelim siz ilk dönem ortalamanız 50 ikinci dönemde 50 oldu diyelim bunların yıl sonu ortalaması alınıyor o da 50 oluyor ve geçiyorsunuz

hayır hocam o öyle değil şimdi diyelim siz ilk dönem ortalamanız 50 ikinci dönemde 50 oldu diyelim bunların yıl sonu ortalaması alınıyor o da 50 oluyor ve geçiyorsunuz
ilk dönem ortalamam 69 hocam benim, sadece matemaik dersi 50 altında oluyor.

Matematik ilk dönem 50 ikinci dönem de 50yse geçersin. İki dönemin ders ortlamasının toplamı 2 ye bölündüğünde 50 olursa sıkıntı yok

dediğim doğrudur hocam merak etmeyin 🙂
hocam 2. sınavlar bittiğinde okulda bitiyor e o zaman ben matematik sorumluluk sınavına yazın mı gireceğim peki yazın girecek olduğum sınav konusu hangi derslerden olur?

hocam 2. sınavlar bittiğinde okulda bitiyor e o zaman ben matematik sorumluluk sınavına yazın mı gireceğim peki yazın girecek olduğum sınav konusu hangi derslerden olur?
Kral şimdi arkadaş bir dersden kalsan bile girersin demiş ama girilmiyor iki dersden kalman lazım diye biliyorum bide iki dönemin ortalaması alınıyor yazın başlıyor sınavlar bütün konular dahil ama hocana sorarsan belki söyler konuları

seneye başlıyor tüm matematik konularından çıkıyor

Kral şimdi arkadaş bir dersden kalsan bile girersin demiş ama girilmiyor iki dersden kalman lazım diye biliyorum bide iki dönemin ortalaması alınıyor yazın başlıyor sınavlar bütün konular dahil ama hocana sorarsan belki söyler konuları
bizim okulda 1 zayıfla sınava girenler vardı

11 ders vermiştim ben :D Hepsinin sonunda hocalar kopya verip geçiriyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,332
Üyeler
174,346
Son üye
rmastera_31
Geri