Neler Yeni

Sorumluluk sınavı hakkında soru

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
o zaman sınavlara gireceksiniz her yıl 3 kere
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani sen sadece 1 dersten kalsan dahi o dersin sorumluluk sınavına girmen şart geçersen bitiyor geçemezsen seneye kalıyor girmesen de olur aslında
seneye kaldığı zaman diyelim 10 da kaldık 11 de girerken 10 sınavınamı giriyoruz

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Umut
seneye kaldığı zaman diyelim 10 da kaldık 11 de girerken 10 sınavınamı giriyoruz
evet öyle oluyor 10. sınıfın konuları tekrardan karşınıza geliyor tek zor olan 10. sınıftaki tüm konulardan sorumlu oluyorsunuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
evet öyle oluyor 10. sınıfın konuları tekrardan karşınıza geliyor tek zor olan 10. sınıftaki tüm konulardan sorumlu oluyorsunuz
ilk dönem 36 gelmiş, 2. dönem ilk sınavı 25 30 civarı olursa ikinci sınavda 75 ve üstü olursa peki nasıl oluyor. ortalamaya bakılmaksızın bir sınav 75 üstü ise kalmıyoruz diye biliyorum

Evet sorumlu olman için 2 ders ve üzeri olması lazım
hocam kafam acayip karıştı acaba siz yaşadınızmı böyle bir olay herkes farklı bir şey diyor

Son düzenleme:

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Umut
ilk dönem 36 gelmiş, 2. dönem ilk sınavı 25 30 civarı olursa ikinci sınavda 75 ve üstü olursa peki nasıl oluyor. ortalamaya bakılmaksızın bir sınav 75 üstü ise kalmıyoruz diye biliyorum
hayır hocam o öyle değil şimdi diyelim siz ilk dönem ortalamanız 50 ikinci dönemde 50 oldu diyelim bunların yıl sonu ortalaması alınıyor o da 50 oluyor ve geçiyorsunuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
hayır hocam o öyle değil şimdi diyelim siz ilk dönem ortalamanız 50 ikinci dönemde 50 oldu diyelim bunların yıl sonu ortalaması alınıyor o da 50 oluyor ve geçiyorsunuz
ilk dönem ortalamam 69 hocam benim, sadece matemaik dersi 50 altında oluyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Adem Oney
Matematik ilk dönem 50 ikinci dönem de 50yse geçersin. İki dönemin ders ortlamasının toplamı 2 ye bölündüğünde 50 olursa sıkıntı yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
dediğim doğrudur hocam merak etmeyin 🙂
hocam 2. sınavlar bittiğinde okulda bitiyor e o zaman ben matematik sorumluluk sınavına yazın mı gireceğim peki yazın girecek olduğum sınav konusu hangi derslerden olur?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Ömür
hocam 2. sınavlar bittiğinde okulda bitiyor e o zaman ben matematik sorumluluk sınavına yazın mı gireceğim peki yazın girecek olduğum sınav konusu hangi derslerden olur?
Kral şimdi arkadaş bir dersden kalsan bile girersin demiş ama girilmiyor iki dersden kalman lazım diye biliyorum bide iki dönemin ortalaması alınıyor yazın başlıyor sınavlar bütün konular dahil ama hocana sorarsan belki söyler konuları

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Umut
seneye başlıyor tüm matematik konularından çıkıyor

Kral şimdi arkadaş bir dersden kalsan bile girersin demiş ama girilmiyor iki dersden kalman lazım diye biliyorum bide iki dönemin ortalaması alınıyor yazın başlıyor sınavlar bütün konular dahil ama hocana sorarsan belki söyler konuları
bizim okulda 1 zayıfla sınava girenler vardı

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eren Akgül
11 ders vermiştim ben :D Hepsinin sonunda hocalar kopya verip geçiriyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,052
Üyeler
170,100
Son üye
Zrozy
Top Bottom