Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 576
Soğutuculu fiyat performans1 tb sdd arıyorum
Üstündeki soğutucu ucuz bişey hocam soğutucusuz bişey alıp başka bir yerden soğutucu alabilirsinizSoğutuculu fiyat performans1 tb sdd arıyorum
Onu nasıl takıyozÜstündeki soğutucu ucuz bişey hocam soğutucusuz bişey alıp başka bir yerden soğutucu alabilirsiniz
böyle soğutucular var üstüne yapıştırıyorsun baya basitOnu nasıl takıyoz
sx8200 pro Adata firmasından.
m.n11.com
Aynısının az önce linkini attım görmedenböyle soğutucular var üstüne yapıştırıyorsun baya basit
o soğutucu nasıl bilmiyorum da, thermalrightin kule tipini kendim kullanıyorum gayet başarılı kasa fanları da baya tutuluyor.Kc3000 1 tb alıp bunu almak mı yoksa onu almak mıSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynısının az önce linkini attım görmeden
Kc3000 1 tb düşünüyorum sence 2 tb mı almalıyımo soğutucu nasıl bilmiyorum da, thermalrightin kule tipini kendim kullanıyorum gayet başarılı kasa fanları da baya tutuluyor.
kc3000 yada renegade alabilirsin ssd olarak
bütçe varsa 2tb tabii kiKc3000 1 tb düşünüyorum sence 2 tb mı almalıyım
Kc3000 1 tb alıp bunu almak mı yoksa onu almak mıSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynısının az önce linkini attım görmeden
Sürekli arızalanıyormus kc3000+ soğutucu daha mantıklıSx8200 pro nun soğutucusu ince bir plaka ve beraberinde geliyor. Heryere sığar. Yükseklik problemi yok.
Bütçe varsa yapıştır, Renegade'den daha iyidir.bütçe varsa 2tb tabii ki