ulugames.com.tr
Site güvenilir mi?![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu öneririm.
Bildiğim kadarıyla güvenilir ama ön sipariş mouse.Site güvenilir mi?
VXE R1 mi daha iyi? Furylevel Z1 mi?Bildiğim kadarıyla güvenilir ama ön sipariş mouse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe yükseliyorsa direk şunu alın derim
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Daha önce önerildiğini görmüştüm.Alınabilir ama mcu'su hakkında net bir bilgim yok.Rapoo VT9 Air alınır mı?
800 mAh bataryasına sahip PAW 3398 sensörlü bir Mouse tur. Teknobiyotikten izleyebilirsin zaten stokları tek onda varRapoo VT9 Air alınır mı?
Aldım birkaç gün önce gayet güzel bir mouse sağolun.800 mAh bataryasına sahip PAW 3398 sensörlü bir Mouse tur. Teknobiyotikten izleyebilirsin zaten stokları tek onda var
Hayırlı olsun bende almayı düşünüyordum ama üniversiteye hazırlanacağım için orada komik durur diye bi alt modeli olan Rapoo VT 9 Pro almıştım. Sanada önerecektim ama stoklar bitmiş.Aldım birkaç gün önce gayet güzel bir mouse sağolun.