- Reaksiyon skoru
- 203
- Konu Sahibi Konu Sahibi
alırken de kayıtlı hesapla alıyorsun ya reis kayıt olmak içinde tc istiyoro sitelerde ilan sarmak için tc istiyor, alırken herhangi bir onay yapmana gerek yok.
alırken de kayıtlı hesapla alıyorsun ya reis kayıt olmak içinde tc istiyoro sitelerde ilan sarmak için tc istiyor, alırken herhangi bir onay yapmana gerek yok.
kayıt olurken tc istemiyor itemsatışalırken de kayıtlı hesapla alıyorsun ya reis kayıt olmak içinde tc istiyor
baktım şimdi konuşulan mevzu orda geçerli değil reis 25 50tlye hesap alamıyorsun sanırımkayıt olurken tc istemiyor itemsatış
satıyorlar ya orda steam 2-3 adet istediğiniz oyun diye ilanlar oluyordubaktım şimdi konuşulan mevzu orda geçerli değil reis 25 50tlye hesap alamıyorsun sanırım
valla ben bulamadım reissatıyorlar ya orda steam 2-3 adet istediğiniz oyun diye ilanlar oluyordu
özelden link atıyorum örnekvalla ben bulamadım reis
Hesaba bir kere giriyorsunonlarla uğraşmak yerine benim tavsiyem 20tl ye satılan steam hesaplarından alman olur şahsen ben çoğu oyunu öyle alıp bitiriyorum kafa rahat oluyor
nasıl yaniHesaba bir kere giriyorsun
aldığın satıcıya bağlı o.Hesaba bir kere giriyorsun
Kaç kere hesap aldım tekrar giriş yapılmıyoraldığın satıcıya bağlı o.
gamebazaardan alıyorum hiç böyle sorun yaşamadımKaç kere hesap aldım tekrar giriş yapılmıyor
ben 30-40 tane almışımdır geri giremediğim olmadı hiçKaç kere hesap aldım tekrar giriş yapılmıyor