Yardım Bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim?

Merhaba bir arkadaştan havale/eft yöntemi ile bir ürün satın almıştım 1500tl karşılığında fakat arkadaş 6 gundür kargoya vermiyor sordugum zaman ise verecem diyip diyip duruyor numarası işletme numarası olarak gözükmekte türkiye numarası elimde ibanı vesayrede var siber suçlar bunla ilgilenirmi süreç nasıl işler?
ürünü görmeden elinize ulaşmadan neden parayı gönderirsiniz ki ?

Hiçbir satıcı enayi değil yani, niye parayı almadan ürünü göndersin ki... :)

Elden almalı idi ve kontrol ederek. Ya da param güvende ile almalı idi...

Merhaba bir arkadaştan havale/eft yöntemi ile bir ürün satın almıştım 1500tl karşılığında fakat arkadaş 6 gundür kargoya vermiyor sordugum zaman ise verecem diyip diyip duruyor numarası işletme numarası olarak gözükmekte türkiye numarası elimde ibanı vesayrede var siber suçlar bunla ilgilenirmi süreç nasıl işler?
Açıklamaya ne yazdın gönderirken

kral açıklamaya bir şey yazdın mı para gönderirken

Dava açarsan belki kazanırsın konuşma ssleriyle falan ama çok uzun sürer birazda mahkemenin insafına bağlı ama parayı kurtaramazsın avukata verdiğin parayı 4 5 yıl sonra enflasyonda erimiş olarak alırsın geçmiş olsun.

geçmiş olsun

Soğuk su için büyük bir meblağ gitmemiş en azından buna da şükür diyelim

Savcılığa şikayette bulunun dolandırıcılıktan ceza alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,836
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri