Neler Yeni

Arkadaslar hazir sistem almak istiyom onerileriniz benim icin onemli teşekkürler

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Karar varemedim cok aciklayici yazmisin teşekkür ederim insanda bi kafa karisikligi oluyor amd ekran karlarinda bi sikinti oluyo islemci amd olabilir ama ekran karti olarak kafamda soru isareti oluyor hep guclu ekran katlari
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okkey :) sen kararını ver kral 🙃 bu arada buraya yazmana gerek yok ne almak istediğini. Ama sorun olursa yazabilirsin tabii. Ben olsam ben de baya düşünürdüm hatta şu anda bende kararsızım... düşünüp birini seçcek olsam napardım diye düşünüyorum... neyse alacak olan sensin kral 🙂 sana kolay gelsin😁

Cango

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış
Okkey :) sen kararını ver kral 🙃 bu arada buraya yazmana gerek yok ne almak istediğini. Ama sorun olursa yazabilirsin tabii. Ben olsam ben de baya düşünürdüm hatta şu anda bende kararsızım... düşünüp birini seçcek olsam napardım diye düşünüyorum... neyse alacak olan sensin kral 🙂 sana kolay gelsin😁

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Karar varemedim cok aciklayici yazmisin teşekkür ederim insanda bi kafa karisikligi oluyor amd ekran karlarinda bi sikinti oluyo islemci amd olabilir ama ekran karti olarak kafamda soru isareti oluyor hep guclu ekran katlari
Bu arada mesajını okudum şu kısmı yeni farkettim. Yani amd ekran kartlarında sıkıntı oluyor derken nasıl yani? Sürücü sıkıntısı ise bu dediğin o konuda amd o işi cözdü hatta çözeli yıllar oldu kanka:)

Cango

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış
😆 yazmadan olmaz düşünüyorum

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Bu arada nvidia takıntın varsa alabilirsin ama objektif değerlendir bence. Sana tavsiyemdir.

Ben de bir ara amd alacam amd alacam diye duruyordum sonra nvidia nın dlss ve rt performansını görünce her karta açık şekilde bakıyorum artık. Bu arada nvidia takıntın varsa diye söyledim. Yoksa okkey.

İslemci bitmiş ama 7600x seçilerek düzeltilebilir
Ve bide işlemci soğutucu seçmek gerek
( hem işlemciyi soğutmak için hemde sipariş vermek için istiyor )
Bu kişinin dediği şeyleri yaparaktan bu sistemi alırdım.
😆 yazmadan olmaz düşünüyorum
Ben kararımı verdim. Yani alacak olsaydım bu mantıklı olurdu bana göre

Son düzenleme:

Cango

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış
Aslında takinti değil amd ekrak kartı proglemleri wattman hatalari donmalar

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Okkey ama yok yani kanka wattman donma falan kalmadı artık diye biliyorum. Bunu 6000 serisinde çözdüler. Kaldi ki 7000 serisi sorunlu olacak. Yani olmaz bence. %100 olmaz değil tabi nvidia daha iyi bu yazılım işinde ama amd de sorunsuz oldu artık bana göre ama tercih tabii ki senin😁 ben şahsen rx 580 kullanıyorum. Sorun yaşamadım hic bunu da söylemek istedim. Tecrübelerime dayanarak.
Yok ya bence rx 7000 serisinde gram sorun olmaz BANA GÖRE ama 😉

Cango

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış
Ben soyle yapayim bu ekran kartini biraz arastirayim proglemleri varmi

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
App
Ben soyle yapayim bu ekran kartini biraz arastirayim proglemleri varmi
ben kendim rx6700 kullanıyorum çoğu zamanda güncel sürüm kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum eskide kaldı biraz wattman biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan uğur

Ekler

• 760d5983-a2d7-4dd2-a46c-e509fd33bcc1.jpeg
    760d5983-a2d7-4dd2-a46c-e509fd33bcc1.jpeg
    105.5 KB · Hit: 16

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Erdem çay

Cango

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış
Ekran kartı ve işlemci kötü kalmış ve fiyat avantajı yok.

İlerde işlemci ve ekran kartı değişimi yapılır önü açık fakat fiyat olarak bir avantajı yok
Teşekkürler kardeşim baska arkadaslarin paylaşımlarina da bakayim

Ekran kartı ve işlemci kötü kalmış ve fiyat avantajı yok.

İlerde işlemci ve ekran kartı değişimi yapılır önü açık fakat fiyat olarak bir avantajı yok
Teşekkürler

Top Bottom