Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu Diploma İptali

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
Sarp Yılmaz
Yatay geçişte usulsüzlük var diye iptal edildi. Ayriyeten de adamın üniversite de okuduğum dediği sınıfta kimse adamın orada olduğunu söylemedi. Büyük ihtimalle diploma sahteydi zaten şikayet eden chp başkan vekili danışmanı. AKP falan bir şey yapmadı chp nin içinde bir sıkıntı var 4 tane milletvekili de şikayete imza attı üstüne üstlük adamlar imamoğlunun bu yaşadıklarını chp tezgahladı diye açıklama yaptı bunu yapan da yine chp li. %99 diploması geçersizdi bir şey döndürüyorlar ama olan yine bize olacak.
1- Bir sürü üniversite arkadaşı ve fotoğrafları mevcut internete yazarsan karşına çıkar.
2- İmamoğlu’nun yatay geçişi o zamanın yasalara göre uygundu , yatay geçiş yetkisi fakültelerdeydi YÖK düzenleyici kurum görevi görüyordu. üniversiteler kendi kural ve kriterlerine göre eleme yapıyorlardı.
3- transkriptleri, not ortalamaları ve diğer başarı ölçütlerine göre değerlendirirdi o zaman fakülteler öğrencilerini , imamoğlu zamanında bir kaç dersini de eksik aldığı için alttan alarak daha sonra tamamlayıp mezun oldu bu da her şeyin universite denetiminde ve usula uygun olduğunu gösteriyor.
4-
1990 yılında YÖK'ün denklikle ilgili bir yönetmeliği de yoktu , denkliği yok dediğiniz adam okuduğu zamanda türkiye de denklik diye bir şey yoktu. tek şart öğrencinin akademik başarısıydı kısacası.

özetle boş yapmışsın kardeşim burada , a haberden okuduğun yalanlarla burada milleti yanlış yönlendirme aklınca bildiğini sanıyorsun bir şeyler.
he dersiniz ki sonradan çıkan yasalar geçmişi de kapsıyor ki öyle saçmalık dünyanın hiçbir yerinde yok , o zaman her şeyi sil baştan başlayalım ne dersiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Yuzarsef
transkriptleri, not ortalamaları ve diğer başarı ölçütlerine göre değerlendirirdi
kardeş adamın puanı 370 ve adamın gittiği üniversitenin puanı 500 lerde sen ne anlatıyon? Olm azcık halk tv izle de gel bırak now u artık. Yazık kafana kardom. Kadının adını hatırlayamadım karşıma tekrar çıkarsa videosunu atayım sana da öğren halk tv de anlattı kadın benim kardeşim gidemedi sonrasında kontejan kalmış falan diye. Bırakın olm now tv y i kanal 7 yi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
Sarp Yılmaz
kardeş adamın puanı 370 ve adamın gittiği üniversitenin puanı 500 lerde sen ne anlatıyon? Olm azcık halk tv izle de gel bırak now u artık. Yazık kafana kardom. Kadının adını hatırlayamadım karşıma tekrar çıkarsa videosunu atayım sana da öğren halk tv de anlattı kadın benim kardeşim gidemedi sonrasında kontejan kalmış falan diye. Bırakın olm now tv y i kanal 7 yi
Birader senin sıkıntın mı var yoksa taklit mi ediyorsun ? sana yasalar çerçevesinde ve hukuken açıklamasını yapmışım her şey yasalara ugyun hala neyin tatavasını yapıyorsun ? noldu cevap verdiğin forum uyelerinin hiçbiri sana yasa mantık ve kanıtla konuşmayınca şimdi şaşırdın mı ? varsa yasalara ve kurallara aykırı bir cevabın ver dinleyelim benim gibi kanıtlı ve somut , yoksa at gözlüklerini tak a haber izlemeye devam et meeeğ meeeğ

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ege
kanal 7 sol değilki ddsdssd

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Yuzarsef

Cesarli

80+
1- Bir sürü üniversite arkadaşı ve fotoğrafları mevcut internete yazarsan karşına çıkar.
2- İmamoğlu’nun yatay geçişi o zamanın yasalara göre uygundu , yatay geçiş yetkisi fakültelerdeydi YÖK düzenleyici kurum görevi görüyordu. üniversiteler kendi kural ve kriterlerine göre eleme yapıyorlardı.
3- transkriptleri, not ortalamaları ve diğer başarı ölçütlerine göre değerlendirirdi o zaman fakülteler öğrencilerini , imamoğlu zamanında bir kaç dersini de eksik aldığı için alttan alarak daha sonra tamamlayıp mezun oldu bu da her şeyin universite denetiminde ve usula uygun olduğunu gösteriyor.
4-
1990 yılında YÖK'ün denklikle ilgili bir yönetmeliği de yoktu , denkliği yok dediğiniz adam okuduğu zamanda türkiye de denklik diye bir şey yoktu. tek şart öğrencinin akademik başarısıydı kısacası.

özetle boş yapmışsın kardeşim burada , a haberden okuduğun yalanlarla burada milleti yanlış yönlendirme aklınca bildiğini sanıyorsun bir şeyler.
he dersiniz ki sonradan çıkan yasalar geçmişi de kapsıyor ki öyle saçmalık dünyanın hiçbir yerinde yok , o zaman her şeyi sil baştan başlayalım ne dersiniz ?
bu ne anlatıyo la :ROFLMAO: adama uni okumadi demedik ki? kendi kendine muhalefet olmussun. adam parayi basmis kibrista uniye yerlesmis sonrada nasi olduysa dayilari sayesinde trdeki uniye gelmis bide diploma almis ustune. adami ele verenlerde kendi ittifaklari sagindaki solundaki sosyal medyada yapilan provokatör yorumlari okuyup idealist davranma ;)(y)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunlar herseyi cok ama cok iyi bilen provokatörler gardasim ugrasma okuyup gec kahkaha atiyor insan :ROFLMAO:

CupOk

80+ Bronze
Anlamayacağımdan değil anlatamayacağından CB dediğin adamın askerlik arkadaşı bile diyor teğmen olarak yaptı diye 4 yıl üni okumayan zaten teğmen olamıyor. Ayriyeten de bu adam kılıçdaroğlu'na ihanet etti sizi de göreceğiz sözde kemalistler sizin yüzünüzden partiden soğduk. Ama Kılıçdaroğlu bir geri gelsin hepinizi nasıl sepetliyoruz oynat bakalım sizin yüzünüzden koyunlar bizle dalga geçiyor. Sizin gibi olanların hepsinin kripto olduğuna inanıyorum ama çözüleceksiniz.
Kk nin geri gelmesini mi istion

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
Sarp Yılmaz
bu ne anlatıyo la :ROFLMAO: adama uni okumadi demedik ki? kendi kendine muhalefet olmussun. adam parayi basmis kibrista uniye yerlesmis sonrada nasi olduysa dayilari sayesinde trdeki uniye gelmis bide diploma almis ustune. adami ele verenlerde kendi ittifaklari sagindaki solundaki sosyal medyada yapilan provokatör yorumlari okuyup idealist davranma ;)(y)

bunlar herseyi cok ama cok iyi bilen provokatörler gardasim ugrasma okuyup gec kahkaha atiyor insan :ROFLMAO:
Ulan okuduğunu anlama özürlüsü olmak lazım anlamamak için bak tane tane anlatıyorum ;
Yatay geçiş diye bir olay var biliyor musun işte o olayı Üniversite fakültesi kendi kuralları ve kriterleri altında öğrenci kabulu yapıyorlar bu hem yasalara uygun hem yönetmeliğe sana neyi dokunuyor ben anlamadım ki ? diploması olmayan insanları konuşun bence emeğiyle aldığı dersleri veren üstelik yasal olarak hiçbir sorunu olmayan adamı değil.
Yasa mısınız kardeşim siz bir de yasayı anlatıyorum maddesini anlatıyorum hala boş yapıyorsun ya bu kaçıncı seviye bir utanmazlık

Koymasalardı lan o zaman yönetmelikle yasayı , mezun olan herkesi iptal edelim o dönem. sanki adamlara beleşe diploma vermişler adamlar okumuş derslerini vermiş üstelik hepsi yasaya uygun.
git makarnanı ye uyumaya devam et

CupOk

80+ Bronze
Birader senin sıkıntın mı var yoksa taklit mi ediyorsun ? sana yasalar çerçevesinde ve hukuken açıklamasını yapmışım her şey yasalara ugyun hala neyin tatavasını yapıyorsun ? noldu cevap verdiğin forum uyelerinin hiçbiri sana yasa mantık ve kanıtla konuşmayınca şimdi şaşırdın mı ? varsa yasalara ve kurallara aykırı bir cevabın ver dinleyelim benim gibi kanıtlı ve somut , yoksa at gözlüklerini tak a haber izlemeye devam et meeeğ meeeğ
Kardeşim ne uğraşıyorsun hepsinin ağzında aynı laf CHP'liler şikayet etmiş. Kim bu CHP'liler,ne görev yapıyorlardı, ne demişler bilmiyorlar. Ama abi eee işte chpliler şikayet etmiş a haberde öyle yazıyordu

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,925
İsim
Sarp Yılmaz
Kardeşim ne uğraşıyorsun hepsinin ağzında aynı laf CHP'liler şikayet etmiş. Kim bu CHP'liler,ne görev yapıyorlardı, ne demişler bilmiyorlar. Ama abi eee işte chpliler şikayet etmiş a haberde öyle yazıyordu
Lütfü Savaş gibi chplileri diyorlar herhalde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Yuzarsef
Sonunda mantıklı düşünebilen biri helal olsun kardeşim sana sen bu ülkenin aydınlık yarınlarısın.

Kk nin geri gelmesini mi istion
Evet ya ne olacaktı chp bir grup başıbozuğun elinde oyuncak mı olsun?

Top Bottom