15 Yaşında Hangi Banka Hesabı Açılmalı?

Konu ile alakasız ama bir şey soracağım neden bana engel atmak istediniz?

Garanti kalıyor o zaman tek seçenek
ben garantide maaş müşterisiyim diye bankadan bankaya komisyonsuz eft/havale yapabiliyorum (papara vs olunca 6 tl para kesiyor) maaş müşterisi olmadan böyle bir durum var mıdır bilmiyorum

ben garantide maaş müşterisiyim diye bankadan bankaya komisyonsuz eft/havale yapabiliyorum (papara vs olunca 6 tl para kesiyor) maaş müşterisi olmadan böyle bir durum var mıdır bilmiyorum
Hmm araştırayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesmiyormus

Ben İş Bankası düşündüm. Abiler ablalar sizin önerileriniz neler?
İş bankası veli onayı ile iş bankası hesabı açıp Nays kullanmak. Normalde böyle bir zorunluluk yoktu ama ocak ayında düzenleme geldi. - 18 olanlar kullanamıyor. Ben de birkaç ay bekleyecem, uğraşamayacam hesapta 1k kaldı.

para kesiyor normal kullanıcılarına, annem normal kullanıyor ve havelede 3.14 eftde ise biraz daha fazla kesiyor.

15 yaşında banka hesabı açmanın hiç lüzumu yok papara fazlasıyla yeterli. Bir bankanın yapıp yapamadığı bir şey yok. Para çekme limitleri oldukça yüksek para gönderirken kesme komisyon olayı yok. Eğer kredi kartı kulllanmicaksan papara kullan. 3 tane banka hesabım var ona rağmen aktif papara kullanıyom. 18 olunca zirraat ve iş bankası açarsın zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,190
Üyeler
187,468
Son üye
Vito Corleone
Geri