Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Enpara o zamanyok banka hesabı lazım
Enpara o zamanyok banka hesabı lazım
enparayı 18 altına açamaz.Enpara o zaman
Garanti kalıyor o zaman tek seçenek
inceledimde öyleymişenparayı 18 altına açamaz.
Gençlere kampanya daha fazla yapyıor.Garantinin ayrıcalıkları neler
Mesaj otomatik birleştirildi:
EFT HAVALE yapılır mı? ki 15 yaşında
ben garantide maaş müşterisiyim diye bankadan bankaya komisyonsuz eft/havale yapabiliyorum (papara vs olunca 6 tl para kesiyor) maaş müşterisi olmadan böyle bir durum var mıdır bilmiyorumGaranti kalıyor o zaman tek seçenek
Hmm araştırayımben garantide maaş müşterisiyim diye bankadan bankaya komisyonsuz eft/havale yapabiliyorum (papara vs olunca 6 tl para kesiyor) maaş müşterisi olmadan böyle bir durum var mıdır bilmiyorum
İş bankası veli onayı ile iş bankası hesabı açıp Nays kullanmak. Normalde böyle bir zorunluluk yoktu ama ocak ayında düzenleme geldi. - 18 olanlar kullanamıyor. Ben de birkaç ay bekleyecem, uğraşamayacam hesapta 1k kaldı.Ben İş Bankası düşündüm. Abiler ablalar sizin önerileriniz neler?
para kesiyor normal kullanıcılarına, annem normal kullanıyor ve havelede 3.14 eftde ise biraz daha fazla kesiyor.ben garantide maaş müşterisiyim diye bankadan bankaya komisyonsuz eft/havale yapabiliyorum (papara vs olunca 6 tl para kesiyor) maaş müşterisi olmadan böyle bir durum var mıdır bilmiyorum