Mutlu olamıyorum hiç bir şeyden memnun olamıyorum

samet4747

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,412
arkadaşlar hpnin a8 işlemcili bir laptopu vardı kötüydü 2 3 sene önce oyuncu laptopu hayalleri kurardım sanki alsam mutlu olucam hiç üzülmicem falan diye sonra 8 9 ay önce casper excalibur aldım sevdindim ama yine tatminsizlik başladı daha sonra 1500 tl sistem videosundan beri takip edip hiç bir topladğı sistemi alamazken 2 ay önce laptopu satıp da2 aldım başta yine mutluydum şimdi tatminsizim tekrardan sizce ne yaparsam tatmin olucam hayattan sürekli beklentim var

arkadaşlar hpnin a8 işlemcili bir laptopu vardı kötüydü 2 3 sene önce oyuncu laptopu hayalleri kurardım sanki alsam mutlu olucam hiç üzülmicem falan diye sonra 8 9 ay önce casper excalibur aldım sevdindim ama yine tatminsizlik başladı daha sonra 1500 TL sistem videosundan beri takip edip hiç bir topladğı sistemi alamazken 2 ay önce laptopu satıp da2 aldım başta yine mutluydum şimdi tatminsizim tekrardan sizce ne yaparsam tatmin olucam hayattan sürekli beklentim var
bence karantinadan psikolojin bozuldu

arkadaşlar hpnin a8 işlemcili bir laptopu vardı kötüydü 2 3 sene önce oyuncu laptopu hayalleri kurardım sanki alsam mutlu olucam hiç üzülmicem falan diye sonra 8 9 ay önce casper excalibur aldım sevdindim ama yine tatminsizlik başladı daha sonra 1500 TL sistem videosundan beri takip edip hiç bir topladğı sistemi alamazken 2 ay önce laptopu satıp da2 aldım başta yine mutluydum şimdi tatminsizim tekrardan sizce ne yaparsam tatmin olucam hayattan sürekli beklentim var
sen böyle devam edersen 2 ayda bir boşancan galiba ilerde eşinden

Aynı şeyden yakınıyorum, eski intel APU sistemim varken etrafımda insanlar vardı, şimdi kimsecikler yok. Gelecekte kasama sarılıp uyurum ne olacak.

Aynı şeyden yakınıyorum, eski intel APU sistemim varken etrafımda insanlar vardı, şimdi kimsecikler yok. Gelecekte kasama sarılıp uyurum ne olacak.
liseye geçtiğimden beri hayatım karardı

Bende yeni sistem alacaktım almasam mı acaba mutsuz falan olursam sonra ?

Her şeyin en iyisini isteme gibi bi salaklığım var.
ya evet age 150 bin tllik sistemi atıp duruyorlar da2 den soğuttular aga
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sıkıntı bende de var gelecek kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum
ortaokul zamanlarımı çok özlüyorum bazen ağlama krizleri tutuyor bu yüzden

Yada ben her şeyi fazla kafaya takıyorum lise 3 e gidiyorum saçımda ciddi şekilde beyazlama var

Geri