İtopyadan hazır sistem almalımıyım

tutku272

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
25000
Herkese merhaba ilk pc mi alacağım ama nereden alacağımı bilmiyorum itopyaya baktım güzel ve indirimden dolayı bütçeme uygun sistemler ve monitör var ama yorumlarda çok kötülemişler ilgilenmiyolar sorunlu geliyor gibi bunlar gerçekmi yani aldığımda herhangi bir sorun yaşarmıyım ilk olacağı için hem heyecanlıyım hemde çoğu konuda cahilim beni aydınlatırsanız çok güzel olur
Sistem:https://www.itopya.com/thunder-4060...d464ea000&_sgm_source=28796&_sgm_action=click

İtopyadan Ali biçim sistemini almıştım. Bir sorun yaşamadım, ekran kartını demonte şeklinde göndermişlerdi diğer her şey monteli kutulu ve faturalı hazır şekildeydi.

İtopyadan Ali biçim sistemini almıştım. Bir sorun yaşamadım, ekran kartını demonte şeklinde göndermişlerdi diğer her şey monteli kutulu ve faturalı hazır şekildeydi.
Sonrasında bir sorun çıktımı

Hayır hiçbir sorun çıkmadı 2 senedir kullanıyorum. Termal macununa kadar güzelce hazırlayıp göndermişlerdi Tak çalıştır şeklinde kargolamada bolt kargoyla geldiği için güzel sabitleyerek getirdiler.

Bende itopyadan almıştım tek ekran kaartını sen takıyorsun halada kullanıyorum 1,5 sene oldi alalı hiçbir sorun yok

Kargo çok sıkıntı ve itopya dan alma
@quartle bakarsa başka yerden topla

itopya özelinde bir şey demiycem böyle yerler çok fazla satış yaptığı için sıkıntı yaşayan da çok oluyor doğal olarak sisteme gelirsek sistem parça kalitesi olarak pek iyi değil daha iyi bir sistem beklenebilir açıkçası

itopya özelinde bir şey demiycem böyle yerler çok fazla satış yaptığı için sıkıntı yaşayan da çok oluyor doğal olarak sisteme gelirsek sistem parça kalitesi olarak pek iyi değil daha iyi bir sistem beklenebilir açıkçası
Zaten hizmet kalitesi bölgeye göre değişir

Sistemde çok bir şey açmayı düşünmüyorum ztn bana gayet yeterli olduğunu düşünüyorum öğrenmeye çalıştığım insanlar kötülüyor bi sorun yaşanırsa ilgilenmediklerine dair bunu öğrenmek istedim

Sistemde çok bir şey açmayı düşünmüyorum ztn bana gayet yeterli olduğunu düşünüyorum öğrenmeye çalıştığım insanlar kötülüyor bi sorun yaşanırsa ilgilenmediklerine dair bunu öğrenmek istedim
bir şey açmakla alakalı değil dediğim şey kart 4060 ama model olarak en kötüsü mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,648
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri