Şu sıralar aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz?

Bana H1Z1 in yeni adıyla Just Survive tarzında zombili online hayatta kalma base kurma tarzında bir oyun lazım böyle bir oyun arayışındayım bilgisi olan var mı acaba?
Malum oyun yıllar önce kapandı mahrum kaldık.
Project Zomboid

Normalde Path of Exile 2 ama iki aydır güncelleme almadığı için ara sıra dota 2 ara sıra Elden Ring. Bir de bugün Atomfall çıkacak, gamepassten deneyeceğim.
Hocam PoE2 de act 3 e kadar oynadım ama sonra araya bir şeyler girdi bırakmak zorunda kaldım. Oyun tam olarak çıksın tüm skiller, itemler, karakterler eklensin o zaman tekrar oynayacağım net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oyunu biliyorum YouTube dan seyrederken çok keyif alıyorum ama oynanışı pek bana hitap etmiyor ya. 3D şekilde oynamalı lazım FPS şeklinde.
Hocam bende öyle diyordum ancak içerik olarak çok dolu oyun. Ek olarak mod desteği çok fazla. Modlar ile bambaşka bir deneyim oluyor. Tavsiye ederim. İnidirmle 5 dolara almıştım ama indirimdeyse denemekten zarar gelmez ucuz zaten

Hocam bende öyle diyordum ancak içerik olarak çok dolu oyun. Ek olarak mod desteği çok fazla. Modlar ile bambaşka bir deneyim oluyor. Tavsiye ederim. İnidirmle 5 dolara almıştım ama indirimdeyse denemekten zarar gelmez ucuz zaten
Aklımda zaten, cazip bir fiyata indirim gelirse kütüphaneme eklemeyi düşünüyorum

Hocam Project Zomboid mod paketiniz varsa paylaşabilirmisiniz bende ona sardım başka oyun yok ama bi mod kurmam gerek sadece
@jombo hocam atmıştı bana size de yapsın güzel bir şeyler :D özelden yazın

7 days to die , stardew valley (modlu) , delta force (çok nadir ekibim yok :( ) , league of legends ve arada bir keyfine project zomboid.

Benim gibi sakin takılmayı sevenler Path of Exile oynamayı deneyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri