Neler Yeni

Şu sıralar aktif olarak hangi oyunları oynuyorsunuz?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Berkay
Bana H1Z1 in yeni adıyla Just Survive tarzında zombili online hayatta kalma base kurma tarzında bir oyun lazım böyle bir oyun arayışındayım bilgisi olan var mı acaba?
Malum oyun yıllar önce kapandı mahrum kaldık.
Project Zomboid

OrkunJJ

80+ Silver

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Berkay
Normalde Path of Exile 2 ama iki aydır güncelleme almadığı için ara sıra dota 2 ara sıra Elden Ring. Bir de bugün Atomfall çıkacak, gamepassten deneyeceğim.
Hocam PoE2 de act 3 e kadar oynadım ama sonra araya bir şeyler girdi bırakmak zorunda kaldım. Oyun tam olarak çıksın tüm skiller, itemler, karakterler eklensin o zaman tekrar oynayacağım net
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyunu biliyorum YouTube dan seyrederken çok keyif alıyorum ama oynanışı pek bana hitap etmiyor ya. 3D şekilde oynamalı lazım FPS şeklinde.
Hocam bende öyle diyordum ancak içerik olarak çok dolu oyun. Ek olarak mod desteği çok fazla. Modlar ile bambaşka bir deneyim oluyor. Tavsiye ederim. İnidirmle 5 dolara almıştım ama indirimdeyse denemekten zarar gelmez ucuz zaten

OrkunJJ

80+ Silver
Hocam bende öyle diyordum ancak içerik olarak çok dolu oyun. Ek olarak mod desteği çok fazla. Modlar ile bambaşka bir deneyim oluyor. Tavsiye ederim. İnidirmle 5 dolara almıştım ama indirimdeyse denemekten zarar gelmez ucuz zaten
Aklımda zaten, cazip bir fiyata indirim gelirse kütüphaneme eklemeyi düşünüyorum

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Berkay
Hocam Project Zomboid mod paketiniz varsa paylaşabilirmisiniz bende ona sardım başka oyun yok ama bi mod kurmam gerek sadece
@jombo hocam atmıştı bana size de yapsın güzel bir şeyler :D özelden yazın

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,642
İsim
efe araci

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Lumi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,642
İsim
efe araci
7 days to die , stardew valley (modlu) , delta force (çok nadir ekibim yok :( ) , league of legends ve arada bir keyfine project zomboid.

OrkunJJ

80+ Silver
  • Beğen
Reaksiyonlar: Lumi

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hazar Salman
Benim gibi sakin takılmayı sevenler Path of Exile oynamayı deneyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,218
Üyeler
170,989
Son üye
ardayuutsshg
Top Bottom