Wraith içerisinde şu an için gördüğüm birkaçı çok güzel birkaçı idare eder indirimler var. Deyip değmemiş olması size kalmış ama bence aralarında çok güzel indirimler var.
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 4699TL.
İndirimli fiyat: 3999TL.
(Ön sipariş)
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 4499TL.
İndirimli fiyat: 4099TL.
(Ön sipariş)
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 5299TL.
İndirimli fiyat: 4299TL.
(Sadece beyaz renk)
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 2999TL.
İndirimli fiyat: 2499TL.
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 2999TL.
wraithesports.com
Orijinal fiyat: 2699TL.
İndirimli fiyat: 2399TL.
Benim şahsen favorim W75 oldu. Elimden geldiğince tüm indirimli fiyatları eklemeye çalıştım. Gözümden kaçan varsa ekleme yaparsanız sevinirim aralarına eklerim.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
İndirimli fiyat: 3999TL.
(Ön sipariş)
Ninjutso Sora V2 8K Wireless Mouse
Not: Aktif olarak stoklarda bulunan ürünler yenilenmiş versiyon olarak gelmektedir. Yeni versiyonda AIMNINJA sensör kullanılmaktadır ve kutu içeriğinde 8K alıcı dahildir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...
İndirimli fiyat: 4099TL.
(Ön sipariş)
Pulsar Xlite V3 eS Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
İndirimli fiyat: 4299TL.
(Sadece beyaz renk)
Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
APNX AP1-V İşlemci Soğutucu
Bilgisayar Kasası ve Soğutma ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...
İndirimli fiyat: 2399TL.
Benim şahsen favorim W75 oldu. Elimden geldiğince tüm indirimli fiyatları eklemeye çalıştım. Gözümden kaçan varsa ekleme yaparsanız sevinirim aralarına eklerim.