Sizce şartlar nasıl?

Dostlar merhaba,
Bir iş görüşmesinden yeni çıktım. Ön muhasebe işi. Şartlar şu şekilde;
Kış zamanlarında sabah 8 akşam 6, yaz zamanlarında sabah 8 akşam 7.30. Cumartesi günü sabah 8 öğleden sonra 5.30 çalışılıp haftalık 350 TL maaş alınacak. (Bu da günlük 58.33 TL'ye denk geliyor).
Üstelik yemek parası yok.
20 yaşında insanım. Birikim yapmam gerek, ileride para lazım olacak vb.
Sizce ne yapmalıyım? (Patronları tanıyorum ve neredeyse hiç zam yapmayan tiplerden. Full iş isterler ve asla yaranamazsın.)
Şahsen beğenmedim.
Sizlerin de görüşlerini almak istiyorum.
çalışma orda sanayi bile daha fazla veriyo

Dostlar merhaba,
Bir iş görüşmesinden yeni çıktım. Ön muhasebe işi. Şartlar şu şekilde;
Kış zamanlarında sabah 8 akşam 6, yaz zamanlarında sabah 8 akşam 7.30. Cumartesi günü sabah 8 öğleden sonra 5.30 çalışılıp haftalık 350 TL maaş alınacak. (Bu da günlük 58.33 TL'ye denk geliyor).
Üstelik yemek parası yok.
20 yaşında insanım. Birikim yapmam gerek, ileride para lazım olacak vb.
Sizce ne yapmalıyım? (Patronları tanıyorum ve neredeyse hiç zam yapmayan tiplerden. Full iş isterler ve asla yaranamazsın.)
Şahsen beğenmedim.
Sizlerin de görüşlerini almak istiyorum.
ben 17 yaşındayım pastanede 1 ay pasta yaptım 1800 aldım yemekte onlardandı sabah 8.30 akşam 5

Git garsonluk yap daha iyi.
En azından bahşişlerle falan çok daha iyi kazanırsın.
Çocuk mu kandırıyorlar haftalık 350TL ne?
Ayrıca patronlar hakkındaki söylemin doğruysa hiç bulaşma.

Git garsonluk yap daha iyi.
En azından bahşişlerle falan çok daha iyi kazanırsın.
Çocuk mu kandırıyorlar haftalık 350TL ne?
Ayrıca patronlar hakkındaki söylemin doğruysa hiç bulaşma.
Patronlar hakkındaki söylemim doğru. Tamam insanlık olarak çok iyi insanlar fakat iş konusunda öyleler maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 17 yaşındayım pastanede 1 ay pasta yaptım 1800 aldım yemekte onlardandı sabah 8.30 akşam 5
Helal olsun vallahi dostum.

konfeksiyonda çalışn çocuklara bile daha fazla veriyolar çalışma patronlar sanki keriz avlıyo 20 yaşına gelmişsin okumuşsun asgeri ücretin bile altını alırsan insanın zoruna gider

konfeksiyonda çalışn çocuklara bile daha fazla veriyolar çalışma patronlar sanki keriz avlıyo 20 yaşına gelmişsin okumuşsun asgeri ücretin bile altını alırsan insanın zoruna gider
Lise mezunuyum. Ama yine de az bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,232
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri