- Reaksiyon skoru
- 1,359
harbiden o halde sen asgari ücret bile alamıyosunHaftalık 350 TL çok az çocuk mu kandırıyorlar ?
harbiden o halde sen asgari ücret bile alamıyosunHaftalık 350 TL çok az çocuk mu kandırıyorlar ?
Haa pardon ben o bölümü bitirdiğini kaçırmışım kusura bakma reis.Dostum şöyle düşün. Muhasebe bölümü bitirmişim, okumuşum etmişim. İnşaat işinde çalışan insanlar benden fazla alıyor iken ben neden 350 TL alayım? (İnşaat işçilerini küçümsemek gibi anlamayın lütfen)
bunu duyunca unut demek geliyor ya(Patronları tanıyorum ve neredeyse hiç zam yapmayan tiplerden. Full iş isterler ve asla yaranamazsın.)
Alamam da %100 eminim.harbiden o halde sen asgari ücret bile alamıyosun
Unutacağım sanırım.bunu duyunca unut demek geliyor ya
Çocuk kandırıyorlar sanki. Bu ne böyleDostlar merhaba,
Bir iş görüşmesinden yeni çıktım. Ön muhasebe işi. Şartlar şu şekilde;
Kış zamanlarında sabah 8 akşam 6, yaz zamanlarında sabah 8 akşam 7.30. Cumartesi günü sabah 8 öğleden sonra 5.30 çalışılıp haftalık 350 TL maaş alınacak. (Bu da günlük 58.33 TL'ye denk geliyor).
Üstelik yemek parası yok.
20 yaşında insanım. Birikim yapmam gerek, ileride para lazım olacak vb.
Sizce ne yapmalıyım? (Patronları tanıyorum ve neredeyse hiç zam yapmayan tiplerden. Full iş isterler ve asla yaranamazsın.)
Şahsen beğenmedim.
Sizlerin de görüşlerini almak istiyorum.
Değil mi dostum. Ben de öyle düşündüm.Çocuk kandırıyorlar sanki. Bu ne böyle![]()
Üstüne üstelik asgari ücret hiç alamam.Asgeri ücret bile değil değmez.
Boşver. Bu işten bir cacık olmaz hem yorulursun hemde para kazanamazsınDeğil mi dostum. Ben de öyle düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstüne üstelik asgari ücret hiç alamam.
Sigorta da yok.Sigorta var mı
Ne işi olduğunu bilmiyorum ama şirketse asgari ücret iste
Asgari ücret + yemek + yol ücreti olsa boş duracağına yap derim ama zaten ne yemek ne yol var kazandığın paranın yarısı yola ve yemeğe gidecektir. Geriye kalan para için köle gibi çalışacaksın hiç çalışma daha iyi bence. İlla daha iyi fırsatlar çıkar.Üstüne üstelik asgari ücret hiç alamam.
Gerçekten öyle, yapmayacağım.Boşver. Bu işten bir cacık olmaz hem yorulursun hemde para kazanamazsın
Yol konusunda sıkıntı yok, yürüyerek gidiyorum fakat maaş gördüğün gibi. Yemek parası da maaşın içinde düşün o kadar az. Değmez bence de.Asgari ücret + yemek + yol ücreti olsa boş duracağına yap derim ama zaten ne yemek ne yol var kazandığın paranın yarısı yola ve yemeğe gidecektir. Geriye kalan para için köle gibi çalışacaksın hiç çalışma daha iyi bence. İlla daha iyi fırsatlar çıkar.