🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

iyzico ile ödemek için , iyzico kartın içine para atıp ,bakiyeyle almak gerekmiyormu, başka kartla ödersek kampanya sayıyıormu
başka kartla ödesende oluyor kampanyaya katılman yeterli

m1 v5 alacaktım bu cashback olayı güzele benziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye olarak bu var 1200e geliyor
m1 v5 olmasına rağmen aldıracaksınız şunu bana :D

iyzico ile ödemek için , iyzico kartın içine para atıp ,bakiyeyle almak gerekmiyormu, başka kartla ödersek kampanya sayıyıormu
iyzico ile öde diyorsun. Sonra parolapara kartını ekleyip ödeme yapıyorsun.

başka kartla ödesende oluyor kampanyaya katılman yeterli
parolapara kartını kullanmazsa sadece 300tl cashback alır.

m1 v5 olmasına rağmen aldıracaksınız şunu bana :D
ben switchlerin stoga girmesini bekliyorum :D m1 v5 var bendede kahve döktüm 3 tuş bozuldu neyse ki kutusundan 3 tane yedek switch çıkıyor hemen değiştirdim şimdi stok olarak alacam bekliyom :D

iyzico ile öde diyorsun. Sonra parolapara kartını ekleyip ödeme yapıyorsun.

parolapara kartını kullanmazsa sadece 300tl cashback alır.

ben switchlerin stoga girmesini bekliyorum :D m1 v5 var bendede kahve döktüm 3 tuş bozuldu neyse ki kutusundan 3 tane yedek switch çıkıyor hemen değiştirdim şimdi stok olarak alacam bekliyom :D
hangi switchi bekliyorsunuz hocam ?

1743351611756.png

son gün bugün değil.

İlk siparişe özel 300 TL indirim kampanyası yerine %10 indirim kampanyasını kullansak ve 10.000 TL üzeri alışveriş yapsak 1400 TL cashback alabiliyor muyuz?

Millet yardım için konu açsa gıkınız çıkmaz. İndirimi görünce nasıl da doluşuyorsunuz hemen.

İlk siparişe özel 300 TL indirim kampanyası yerine %10 indirim kampanyasını kullansak ve 10.000 TL üzeri alışveriş yapsak 1400 TL cashback alabiliyor muyuz?
%10 ile birlikte kullanabiliyorsun 300tlyi

Millet yardım için konu açsa gıkınız çıkmaz. İndirimi görünce nasıl da doluşuyorsunuz hemen.
herkes her konuda bilgili değil bilmediğimiz veya emin olmadığımız konuda nasıl yardım edelim yanlış mı yönlendirelim

Geri