benimde MCHOSE G75 PRO yu alıp switchlerini deneyesim varhocam fark etmiyor yeterki alayım. Artık klavyeye içeçek döküldü diye yeni klavye sipariş etmeyeceğim![]()
benimde MCHOSE G75 PRO yu alıp switchlerini deneyesim varhocam fark etmiyor yeterki alayım. Artık klavyeye içeçek döküldü diye yeni klavye sipariş etmeyeceğim![]()
elimde 13 farklı switch var satayım istiyorsanhocam fark etmiyor yeterki alayım. Artık klavyeye içeçek döküldü diye yeni klavye sipariş etmeyeceğim![]()
iyzicodan gelen atılmıyor diye biliyorum hocamCashbackları geri ibana atabiliyormuyux
5 pinli mi hocam m1 v5 sanırım 5 pin. Ayrıca 13 farklı switch derken her switchten kaç adet var?elimde 13 farklı switch var satayım istiyorsan
evet iyzico dan gelen atılmıyor ama netflix v.s için kullanabailirsiniziyzicodan gelen atılmıyor diye biliyorum hocam
müşteri hizmetlerini arayın bence. İlk harcama kısmı muallaArkadaşım iyzico hesabından 5k lık monitör aldı ama hiçbir kampanyaya katıla basmamış ,o yüzden herhangi bir cashback vermemiş iyzico, kampanyaya katıla basarsam ilk harcamadan sayılıp 300 ü veririmi
Ben 300tl cashback imi alamamıştım ya destekleri iyi değil bence. Kampanyaya katıla basmıştım bu arada.5 pinli mi hocam m1 v5 sanırım 5 pin. Ayrıca 13 farklı switch derken her switchten kaç adet var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet iyzico dan gelen atılmıyor ama netflix v.s için kullanabailirsiniz
3/5 pin her ikisindende var 5 pinli klavyeye her ikisi olur 3 pinli klavyeye 5 pinin 2 pinini kopartarak takabilirsin 13 farklı olmak üzere 40-50-60-90 gibi sayılarda 4 switchten her birinden 40 adet olmak üzere 160 3 tanesinden 60 olmak üzere 180 gibi5 pinli mi hocam m1 v5 sanırım 5 pin. Ayrıca 13 farklı switch derken her switchten kaç adet var?
evet iyzico dan gelen atılmıyor ama netflix v.s için kullanabailirsiniz
bendede oldu. Uygulamadan giriş yapın webte böyle hata veriyor.parolapara kayıt oldum e posta doğrulayamıyorum böyle diyor modemi aç kapat yaptım düzelmedi ne yapmam lazım
Alıntıyı görüntüle
hocam ne kadar şuan m1 v5deki stok switchten dolayı RGB parlaklıgı çok kısık3/5 pin her ikisindende var 5 pinli klavyeye her ikisi olur 3 pinli klavyeye 5 pinin 2 pinini kopartarak takabilirsin 13 farklı olmak üzere 40-50-60-90 gibi sayılarda 4 switchten her birinden 40 adet olmak üzere 160 3 tanesinden 60 olmak üzere 180 gibi
özelden yazın konuyu boşuna yormayalımbendede oldu. Uygulamadan giriş yapın webte böyle hata veriyor.
hocam ne kadar şuan m1 v5deki stok switchten dolayı RGB parlaklıgı çok kısık