🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Cashbackları geri ibana atabiliyormuyux

Ganinden indirim kodu olan var mı ?

Arkadaşım iyzico hesabından 5k lık monitör aldı ama hiçbir kampanyaya katıla basmamış ,o yüzden herhangi bir cashback vermemiş iyzico, kampanyaya katıla basarsam ilk harcamadan sayılıp 300 ü veririmi

Arkadaşım iyzico hesabından 5k lık monitör aldı ama hiçbir kampanyaya katıla basmamış ,o yüzden herhangi bir cashback vermemiş iyzico, kampanyaya katıla basarsam ilk harcamadan sayılıp 300 ü veririmi
müşteri hizmetlerini arayın bence. İlk harcama kısmı mualla

5 pinli mi hocam m1 v5 sanırım 5 pin. Ayrıca 13 farklı switch derken her switchten kaç adet var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet iyzico dan gelen atılmıyor ama netflix v.s için kullanabailirsiniz
Ben 300tl cashback imi alamamıştım ya destekleri iyi değil bence. Kampanyaya katıla basmıştım bu arada.

parolapara kayıt oldum e posta doğrulayamıyorum böyle diyor modemi aç kapat yaptım düzelmedi ne yapmam lazım

1743352190415.png

5 pinli mi hocam m1 v5 sanırım 5 pin. Ayrıca 13 farklı switch derken her switchten kaç adet var?

evet iyzico dan gelen atılmıyor ama netflix v.s için kullanabailirsiniz
3/5 pin her ikisindende var 5 pinli klavyeye her ikisi olur 3 pinli klavyeye 5 pinin 2 pinini kopartarak takabilirsin 13 farklı olmak üzere 40-50-60-90 gibi sayılarda 4 switchten her birinden 40 adet olmak üzere 160 3 tanesinden 60 olmak üzere 180 gibi

parolapara kayıt oldum e posta doğrulayamıyorum böyle diyor modemi aç kapat yaptım düzelmedi ne yapmam lazım

Alıntıyı görüntüle
bendede oldu. Uygulamadan giriş yapın webte böyle hata veriyor.

3/5 pin her ikisindende var 5 pinli klavyeye her ikisi olur 3 pinli klavyeye 5 pinin 2 pinini kopartarak takabilirsin 13 farklı olmak üzere 40-50-60-90 gibi sayılarda 4 switchten her birinden 40 adet olmak üzere 160 3 tanesinden 60 olmak üzere 180 gibi
hocam ne kadar şuan m1 v5deki stok switchten dolayı RGB parlaklıgı çok kısık

bendede oldu. Uygulamadan giriş yapın webte böyle hata veriyor.

hocam ne kadar şuan m1 v5deki stok switchten dolayı RGB parlaklıgı çok kısık
özelden yazın konuyu boşuna yormayalım

Geri