- Reaksiyon skoru
- 5,291
Napcan onu@Ricardo Andrade Quaresma olm Thermalrigt Phantom Spirit 120 Se alıcam NFC yok çıldırıyorum şu an
Napcan onu@Ricardo Andrade Quaresma olm Thermalrigt Phantom Spirit 120 Se alıcam NFC yok çıldırıyorum şu an
acil instagram bak sen boşverNapcan onu
o çekilemiyor maalesef aslında kendinize oyunfordan falan yayın hesabı açıp donate atarak falan geçirebilirsiniz belki ama komisyon alır büyük ihtimalleBu iyzideki parayı ne yapıcaz hocam
İyzicoda 400 tl cash var bu 400 tl ile bir yerden alışveriş yapabiliyorum değil mio çekilemiyor maalesef aslında kendinize oyunfordan falan yayın hesabı açıp donate atarak falan geçirebilirsiniz belki ama komisyon alır büyük ihtimalle
sana az gelmiş ben 1100 tl ye aldım 400+400 küsür geldivalla 1087 TL ödemeden 508 TL cashback geldi 400 parolapara 108 iyzico miss![]()
evet istediğiniz yerden yapabilirsiniz sanal kart oluşturup kullanabilirsiniz direktİyzicoda 400 tl cash var bu 400 tl ile bir yerden alışveriş yapabiliyorum değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sana az gelmiş ben 1100 tl ye aldım 400+400 küsür geldi
saakin ol knk hemen bir yerden iphone bul veya nfc li telefon araLan 1900 liraya denk geliyor çıldırıyorum
![]()
Intel Core i3-13100F 4.5GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 İşlemci (BX8071513100F)
13. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemciler, yeni nesil çığır açan çekirdek performansı sunar.www.gaming.gen.tr
herhangi bir yerde harcayabilirsin.Bu iyzideki parayı ne yapıcaz hocam
Nereye kaç para yatırıyoruz ? adım adım anlatabilir misin ? iki yerden de yeni hesap açtım.Gaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin bugün son gün
Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
"Alıntı"
yok ki olsa papara mı doğrulayacam 1 yıldır mal gibi kaldım çıldırıyorumsaakin ol knk hemen bir yerden iphone bul veya nfc li telefon ara
herhangi bir yerde harcayabilirsin.
Ekranlı var onu alyok ki olsa papara mı doğrulayacam 1 yıldır mal gibi kaldım çıldırıyorum
Alıntıyı görüntüle
hangisi iyidir birini aldırtacam
ekranlı hangisi?Ekranlı var onu al