🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Parolacard la harcamana cashback diyor. Kayıt oldum sanal kart oluşturmama gerek var mı yoksa direkt para atıp yapsam oluyor mu
sanal kart oluşturup o kartı kullanman lazım ki cashback alasın

Sportiveden 3200 tl lik ayakkabı aldım 400 tl parolapara + 500 tl iyizco anında cashback geldi.Iyizcodaki bayram kampanyasından da faydalanabilirsiniz.

2 farklı para yatırma seçeneği var birincisi parolapara'nın ibanına atıyorsun açıklamaya kendi kullanıcı numaranı yazıyorsun ben ilk böyle yaptım para düşmedi hala sanırım geç düşecek

bir diğeriyse parolapara hesabına tanımlı özel iban var o şekilde de para yolladım bu saniyesinde düştü 400+209₺ geri ödemeyle aldım 2,099₺'lik klavyeyi. 400₺ ve 209₺ geri ödeme anında geldi. parolaparadan 400₺'yi çektim, iyzicodakini de otobüs kartına yatırıcam.

ilk yolladığım parayı da ne zaman düşerse geri ziraate çekicem allahın izniyle.
reis hesap bilgileri nerede hesap numarası cvv tarih vs bulamadım da

benim iyzico hesabımda 250 tl var görunuyor daha önce harcama yapmışım şimdi saat aldım parolapara 400 verdi iyzicodan ses yok bildirim gönderiyormu cashback yapınca

Gaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin

Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.

Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.

"Alıntı"

NOT: PAROLAPARA DAKİ 800E 400TL CASHBACKI İSTEDİĞİNİZ SİTE DE KULLANABİLİRSİNİZ.
parolapara kartı talep etmek zorundamıyız zorunda değil isek hesap numarası cvv vs nereden görüyoruz sipariş etmek için

bu arada hepsiburadadan kulaklık aldım 1100 TL'ye totalde 500 lira cashback verdi sadece parolapara ilgilenen lazım olan ona da bakabilir.
400₺ ilk siparişe özel 800₺'ye kadar %50 geri iade, 100₺'de hepsiburada harcamasının %10u iadeden gelmiş direkt 500 vermiyor öyle sananlar dikkat etsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri