Gainward Phantom RTX 5090 120999 TL

Arkadaş şu forumda gezip de Gainward için ''marka ne kadar iyi tartışılır'' demezsin yahu.
Gainward İyi Demedim Ki Kanka Zaten Kötü Olduğunu Belirtmek İçin Tartışılır Dedim :D

bana 3 tane sar ustam

Gainward, Palit, PNY, Leadtek, Axle gibi markalar yıllardır GPU piyasasında varlar pazar payları o bilindik markalar kadar olmasa da bu o markaların kötü olduğu anlamına gelmez. Misal Köenigsegg'i bilmeyen ilk başta bira markası sanır. Bu markalarda öyledir.

Keske Max 75-80 olsa anca alırız o bile çok ama imkansiz o rakam hadi oldu diyelim taksit yokki ülkede taksiti bitirdiler
80 90 arası premium markalar 70 80 arası da alt seviye markalar için olması gereken fiyatlandırma bence..

O seviyelere de düşeceğini düşünüyorum. Stok girmesi lazım. Piyasanın da doyması lazım. şuan gelen fiyattan bağımsız satılıyor. Satıldığı için de fiyat düşmüyor.

2026 yılında döviz kuru ne olur bilmem ama 2300-2400 dolar arasına rog msı falan alınır olur bence... Bu sene zenginler alır seneye orta gelirliler şimdiden dolar biriktirmek lazım :D

80 90 arası premium markalar 70 80 arası da alt seviye markalar için olması gereken fiyatlandırma bence..

O seviyelere de düşeceğini düşünüyorum. Stok girmesi lazım. Piyasanın da doyması lazım. şuan gelen fiyattan bağımsız satılıyor. Satıldığı için de fiyat düşmüyor.

2026 yılında döviz kuru ne olur bilmem ama 2300-2400 dolar arasına rog msı falan alınır olur bence... Bu sene zenginler alır seneye orta gelirliler şimdiden dolar biriktirmek lazım :D
Sabredicem altın aldım elimdekini satıp.

Geri