Arkadaş şu forumda gezip de Gainward için ''marka ne kadar iyi tartışılır'' demezsin yahu.Güzel Fiyat Nerden Baksan Minimum 15 K İndirimli Ama Marka Ne Kadar İyi Tartışılır
Gainward İyi Demedim Ki Kanka Zaten Kötü Olduğunu Belirtmek İçin Tartışılır DedimArkadaş şu forumda gezip de Gainward için ''marka ne kadar iyi tartışılır'' demezsin yahu.
Kardeş yazdığın mesaj da verdiğin cevap da her şeyi gösteriyor...Gainward İyi Demedim Ki Kanka Zaten Kötü Olduğunu Belirtmek İçin Tartışılır Dedim![]()
iyi mi bir şey dedin ktöü mü ?Kardeş yazdığın mesaj da verdiğin cevap da her şeyi gösteriyor...
Ihtiyaci olana fırsat fiyat bence
Sence?iyi mi bir şey dedin ktöü mü ?
Cevabını Biliyor Olsam Sorar Mıyım Sence ?Sence?
80 90 arası premium markalar 70 80 arası da alt seviye markalar için olması gereken fiyatlandırma bence..Keske Max 75-80 olsa anca alırız o bile çok ama imkansiz o rakam hadi oldu diyelim taksit yokki ülkede taksiti bitirdiler
Sabredicem altın aldım elimdekini satıp.80 90 arası premium markalar 70 80 arası da alt seviye markalar için olması gereken fiyatlandırma bence..
O seviyelere de düşeceğini düşünüyorum. Stok girmesi lazım. Piyasanın da doyması lazım. şuan gelen fiyattan bağımsız satılıyor. Satıldığı için de fiyat düşmüyor.
2026 yılında döviz kuru ne olur bilmem ama 2300-2400 dolar arasına rog msı falan alınır olur bence... Bu sene zenginler alır seneye orta gelirliler şimdiden dolar biriktirmek lazım![]()
Adamın söylediğini bile anlamamışsınGainward İyi Demedim Ki Kanka Zaten Kötü Olduğunu Belirtmek İçin Tartışılır Dedim![]()
Açıkla Dostum Anladıysan Madem Adamın DediğiniAdamın söylediğini bile anlamamışsın![]()