O bütceyle adam gibi bir şey olacağnı sanmam biraz yükseltmen lazımHem oyun hemde ofis için kullanacağım hızlı olması gerek ofis için eski ddr3 sistemim var onun powerini kullanıcağum kasamda var ddr4 bir sisteme geçiş yapmak istiyorum
zaten ana bilgisayar değil ufak tefek işler için ana bilgisayarı ofise götürmek istemiyorum excel vb kullancam onda daha çokO bütceyle adam gibi bir şey olacağnı sanmam biraz yükseltmen lazım
İ5 4570 AMD HD Radeon 5510 mu ne 1tb HDD 512 SSD var ram 8gb ama DDR 3 bu eski sistemden bir poweri bide SSD yi almayı düşünüyorumelindeki sistemin özellikleri neler?
bu sistemi 3k ya sat ssdyi kendine saklayıp. 8-9k ya çok güzel sistem toplayalım sana da uygunsa.İ5 4570 AMD HD Radeon 5510 mu ne 1tb HDD 512 SSD var ram 8gb ama DDR 3 bu eski sistemden bir poweri bide SSD yi almayı düşünüyorum
Olabilir 8 9 k nasıl sistem yapabilirizbu sistemi 3k ya sat ssdyi kendine saklayıp. 8-9k ya çok güzel sistem toplayalım sana da uygunsa.
R5 3600-rx5600xt toplarız bu bütçede.Olabilir 8 9 k nasıl sistem yapabiliriz
5.5k ya alınır ama sistemini satıp daha iyisini de toplayabilirsin. Veya bunu 5.5k ya alıp işlemci-ekran kartını 2500tlye satıp kendi sistemini de satarsan 4-5k bütçeye yine r5 3600-rx5600xt toplarsın. Sistem satılana kadar da bilgisayarın olmuş olur.https://shbd.io/s/pORb5TcP hocam bu sistem alınır mı? pazarlıkla 5.5k ya filan