Yardım Razer Huntsman V3 Pro Yardımm

dlep

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Merhaba hocalarım geçen günlerde vatan bilgisayardan indrimde aldım klavyemi fakat bu gece rgb ışıklarını açınca çok ince coil whine gibi bir ses çıkarıyor özellikle ana mavi kırmızı yeşil renklerinde ve led parlaklığını kıstığımda ses azalıyor. çok rahatsız ediyor değişim talep edebilir miyim yada bunu neden yapar 1 haftalık klavye

Son düzenleme:
mağazadan aldıysan iade için uğraştırabilirler ama internetten aldıysan iade edip yenisini alabilirsin. Değişim talebi için de muhtemelen önce servise gönderip ordan onay gelince değişim yaparlar

mağazadan aldıysan iade için uğraştırabilirler ama internetten aldıysan iade edip yenisini alabilirsin. Değişim talebi için de muhtemelen önce servise gönderip ordan onay gelince değişim yaparlar
online aldım bugün mağazaya gidicem mağazada ürünü sadece usbye takıp çalıştırsalar bu iğrenç sesi hepsi çok rahat duyar bir ihtimal mağazada direk değişim yapabilirler diye düşünüyorum

internetten aldığın ürünlerde mağazadan direkt değişim desteği var mı arayıp öğrenip ona göre git bence boştan yere uğraşmış olma

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
internetten aldığın ürünlerde mağazadan direkt değişim desteği var mı arayıp öğrenip ona göre git bence boştan yere uğraşmış olma
Mağazadayım değişim yada iade seçeneği sundular problem çıkartmadılar hocam

değiştirdiniz mi yoksa iademi ettiniz hocam
Mağazadayım değişim yada iade seçeneği sundular problem çıkartmadılar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende razer huntsman v3 pro almayı düşünüyorum da sence alıyım mı hocam

ben iade ettim sonra ikinci elden v3 pro tkl aldım fiyatına göre bence güzel ama daha iyi olabilirdi . steelseries apex pro da düşünülebilir o da çok güzel bende apex pro tkl 2023 var istiyorsan satabilirim . huntsman v3 pro 7k ise hala fiyatı ben olsam alırdım vatan bilgisayar iade alırken hiç itiraz etmedi direkt aldılar ürünü geri bu arada kronik olarak iade etme sebebim olan sorun var bu klavyelerde

daha detaylı huntsman v3 pro bilgisi vermemi istersen dm at hocam forumu meşgul etmeyelim

daha detaylı huntsman v3 pro bilgisi vermemi istersen dm at hocam forumu meşgul etmeyelim
Hocam tüm Huntsman V3 Pro modellerinde coil whine sorunu var mı ? İndirimden ben de aldım aynı şekilde yüksek parlaklıkta coil whine problemi var, hepsi böyleyse iade edip başka ürün bakacağım.

Hocam tüm Huntsman V3 Pro modellerinde coil whine sorunu var mı ? İndirimden ben de aldım aynı şekilde yüksek parlaklıkta coil whine problemi var, hepsi böyleyse iade edip başka ürün bakacağım.
Bende tkl olmayanı vardı iade ettim coil whine var diye. Sonra tkl aldım onda şuanlık sorun yok 7 aydır falan kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri