TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bahsedilen 60 jetondaki bug olayını +25 siparişli bir hesabımda denedim. Bi sonraki kampanyada nasıl bir geri dönüş alacağımı buraya bildiririm.

Bahsedilen 60 jetondaki bug olayını +25 siparişli bir hesabımda denedim. Bi sonraki kampanyada nasıl bir geri dönüş alacağımı buraya bildiririm.
ben 2. kere yaptım bir sıkıntı olmadı

Hocam wincrediti açmak için ilk sipariş veriyoruz ya onu iade edersek bir sorun oluyor mu?
Ben babamın hesabından ilk alışverişi iade yaptım. Ürün bende kaldı 1600 geri verdiler. Üstelik 1000 hediyede bende kaldı. 2600 bakiyem oldu :D. O bakiye ile tekrar wincredit katıldım 1000 daha kazandım. Yani 2x alışverişim 0TL tuttu.

Ne yaparsanız yapın TEMU'dan hepsipay ile asla alışveriş yapmayın. İade durumunda para arada kayboluyor. yanlışlıkla verdiğim ve bir dakika içinde iptal ettiğin ürünün iadesi 3 ay oldu hala gelmedi. 2. ay bitince ödeme itirazında bulundum 180 gün bekleyeceksin diyorlar. Şaka gibi...

Ben babamın hesabından ilk alışverişi iade yaptım. Ürün bende kaldı 1600 geri verdiler. Üstelik 1000 hediyede bende kaldı. 2600 bakiyem oldu :D. O bakiye ile tekrar wincredit katıldım 1000 daha kazandım. Yani 2x alışverişim 0TL tuttu.
Benim yeni hesap değil ya ondan ürünün kutusundan mermi geçmiş gibi geldide

Benim WS2812B 144 ledler geldi. Kontrolcülü geldiler. Direk usb tak çalıştır. Muhteşem efektleri var. 5-10 tane daha almak lazım :D

1743678089482.png

1743678110629.png

@valhalla hocam benim siparişim de kargoya verildi ve 1k kredi verdi tekrar kampanyanın gelmesi için beklemem mi gerekiyor yoksa gelseydi çoktan görünür müydü ? wincredit yazdığımda etkinliğe katıldın diyor akşama doğru sıfırlanır mı ?

@valhalla hocam benim siparişim de kargoya verildi ve 1k kredi verdi tekrar kampanyanın gelmesi için beklemem mi gerekiyor yoksa gelseydi çoktan görünür müydü ? wincredit yazdığımda etkinliğe katıldın diyor akşama doğru sıfırlanır mı ?
Hocam bi süre bekle bikaç saatte geldiği de oluyor, bir gün sonra tanımladığı da...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri