ben 2. kere yaptım bir sıkıntı olmadıBahsedilen 60 jetondaki bug olayını +25 siparişli bir hesabımda denedim. Bi sonraki kampanyada nasıl bir geri dönüş alacağımı buraya bildiririm.
Ben babamın hesabından ilk alışverişi iade yaptım. Ürün bende kaldı 1600 geri verdiler. Üstelik 1000 hediyede bende kaldı. 2600 bakiyem olduHocam wincrediti açmak için ilk sipariş veriyoruz ya onu iade edersek bir sorun oluyor mu?
Benim yeni hesap değil ya ondan ürünün kutusundan mermi geçmiş gibi geldideBen babamın hesabından ilk alışverişi iade yaptım. Ürün bende kaldı 1600 geri verdiler. Üstelik 1000 hediyede bende kaldı. 2600 bakiyem oldu. O bakiye ile tekrar wincredit katıldım 1000 daha kazandım. Yani 2x alışverişim 0TL tuttu.
pavyona dönmüş evBenim WS2812B 144 ledler geldi. Kontrolcülü geldiler. Direk usb tak çalıştır. Muhteşem efektleri var. 5-10 tane daha almak lazım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
![]()
Guzel duruyor, otomatik ortama gore renk degistirenlerden mi buBenim WS2812B 144 ledler geldi. Kontrolcülü geldiler. Direk usb tak çalıştır. Muhteşem efektleri var. 5-10 tane daha almak lazım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
![]()
Hocam bi süre bekle bikaç saatte geldiği de oluyor, bir gün sonra tanımladığı da...@valhalla hocam benim siparişim de kargoya verildi ve 1k kredi verdi tekrar kampanyanın gelmesi için beklemem mi gerekiyor yoksa gelseydi çoktan görünür müydü ? wincredit yazdığımda etkinliğe katıldın diyor akşama doğru sıfırlanır mı ?
anladım teşekkür ederimHocam bi süre bekle bikaç saatte geldiği de oluyor, bir gün sonra tanımladığı da...
hocam drone falan var mı 1 tane görebildim onun da yorumları yokHocam bi süre bekle bikaç saatte geldiği de oluyor, bir gün sonra tanımladığı da...