❌İndirim Bitti! EspressoLab Online'da geçerli %30 indirim | Türk Telekom

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Onlarca konu kapandı tıpkı şimdilerde olduğu gibi, boykotunu yapan yapsın ona da buna da kimsenin karıştığı yok fakat forumda konuları dağıtmayın.
Katılıyorum. Kim ne paylaşıyorsa paylaşsın eğer sana hitap etmiyorsa yoluna devam edersin burada nefret kusup forumu kirletmenin mantığı yok. Asıl bu tipler ban yemeli.

Bu arada önceki dönemlerde de sırf inadına boykot ürünlerinin paylaşıldığını biliyorum, bu konunun da ondan farklı olmadığının farkında olmadığımı da sanmayın.

Türk Telekom'un mobil uygulamasında, EspressoLab'in websitesinde ki tüm ürünlerde geçerli %30 indirim kuponu mevcut. Prime Mobil veya Prime Evde İnternet müşterileri faydalanabiliyor.

Alıntıyı görüntüle

Birsürü güzel ürün var. Örneğin ben aşağıda linkini paylaştığım bu termosu alacağım. Aşırı şık ve estetik görünüyor. Kuponla 412 lira gibi bir fiyata geliyor. Bu fiyata termos zor bulunuyor artık.

Alıntıyı görüntüle
tepki aldığını bile bile paylaşıyorsun amacın cidden indirim mı yoksa forumun huzurunu kaçırmak mı? sana ters cevap verenede laf ediyorsun yok seni buralara vereceğim diye paylaşma kardeşim buranın indirimini en azından bu dönemde

Sorun orada zaten. Ortalık karışsın diye bu paylaşımları yapıyor. Maksatı indirim falan değil.

Millet fikrini verince de rahatsız oluyor paşam. Nedir yani umursamayan alır geçer.
E karıştırmayın aga madem öyle ise.
İndirimden yararlanacaksan yararlan, kullanmayacaksan geç. Ne diye yorum yapıyorsun

Konunun kapnması saçma, boykot diyenlere ban atılması lazım bence.
Milka indirimde diye paylaşıyorlar hemen aşşağı BoYkoT QardeSim diye doluyolar. Aynı şekilde bu espressolab de öyle hemen doluyolar aşağı. Kardeşim adam indirm diye paylaşmış alacaksan al almayacaksan geç. İlla bi polemik bi boş yapacaklar
Tamam da madem al geç diyorsun, boykot denmesinden niye rahatsız oluyorsun.

Al,geç.

E karıştırmayın aga madem öyle ise.
İndirimden yararlanacaksan yararlan, kullanmayacaksan geç. Ne diye yorum yapıyorsun
Al,geç kardeşim. Ben fikrimi belirttim. Doğru mu yanlış mı diye kimseye danışacak değilim.

Konunun kapnması saçma, boykot diyenlere ban atılması lazım bence.
Milka indirimde diye paylaşıyorlar hemen aşşağı BoYkoT QardeSim diye doluyolar. Aynı şekilde bu espressolab de öyle hemen doluyolar aşağı. Kardeşim adam indirm diye paylaşmış alacaksan al almayacaksan geç. İlla bi polemik bi boş yapacaklar
Boykot yapana veya yapmayana bir şey demiyorum. Kimse önceden kasti olarak paylaşmıyordu ama bu arkadaş özellikle EspressoLab'a ait tüm indirimleri bulup paylaşıyor.

tepki aldığını bile bile paylaşıyorsun amacın cidden indirim mı yoksa forumun huzurunu kaçırmak mı? sana ters cevap verenede laf ediyorsun yok seni buralara vereceğim diye paylaşma kardeşim buranın indirimini en azından bu dönemde
Tepki almam neyi değiştiriyor? Ben sizinle aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Özgür değil miyim ben? Benim özgürlüğümü toplumun keyfi mi belirliyor? Hiçbir kural ihlali yapmadan Sıcak Fırsatlar bölümüne uygun bir fırsat bulup paylaşıyorum. Buraya boykot diyerek konuyla alakasız mesaj atarak kural ihlali yapan sizsiniz.

Böyle gereksiz polemik oluşuyor çünkü o yüzden rahatsız oluyorum.
Boykot moykot diye zırvalayanlar direkt timeout yemeli bence.
Polemiği uzatan postu paylaşan arkadaş. Fikrimi beğenmiyorsa, umursamayıp gününe devam edebilir.

Ortalığı karıştırmak için yer arıyor, eski postlarında da gayet görülebilir bir durum.

Neyse, dediğim gibi bence kahvesi kötü, termosu da değerlendirmek isteyen alabilir.

Boykot yapana veya yapmayana bir şey demiyorum. Kimse önceden kasti olarak paylaşmıyordu ama bu arkadaş özellikle EspressoLab'a ait tüm indirimleri bulup paylaşıyor.
Boykot yapıp yapmayana ben de bi şey demiyorum. Deme hakkım da yok zaten herkesin kendi kararı.
Ama boykot moykot yazarak forumu kirleten, indirmden faydalanmak isteyenlere mani olanlara karışırım.
Ayrıca paylaşırsa paylaşsın ne var ki bunda onu anlamadım hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri