Neler Yeni

İşlemci soğutucumu sökemiyorum

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar klipsli bir hava soğutucum var nasıl sökeceğimi çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• Screenshot_20250404_133149_Photos.jpg
    Screenshot_20250404_133149_Photos.jpg
    1.3 MB · Hit: 19

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Arkadaşlar klipsli bir hava soğutucum var nasıl sökeceğimi çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?
Bu yüzden kullanmıyorum bunları aşırı sert zor çıkar dikkatlice siyah plastikleri anakarttan çıkar başka çaresi yok diğer seçenekler riskli

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yüzden kullanmıyorum bunları aşırı sert zor çıkar dikkatlice siyah plastikleri anakarttan çıkar başka çaresi yok diğer seçenekler riskli
Yapmayın hicam ya baya tatsız oldu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Yapmayın hicam ya baya tatsız oldu
Maalesef bunlar böyle ben çöp gözüyle bakıyorum bu soğutuculara o yüzden üste para versen almamda takmamda bu tip soğutucuları zaten sökmeye kalksan yamuluyor o yaptıkları pin elin giriyorsa ya 2 elle basacaksın yada dediğim gibi bir alet kullanarak bastırırsan riskli olur parçalar açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Tolga Burak Kaya
Hocam soğutucuya dik olarak biraz kuvvet uygulayıp klipsin uçlarını boşa çıkartarak klipsle slotların arasına plastik tahta vb parçalar sıkıştır. Sıkıştırdıktan sonra onları oynatmak suretiyle klipsleri teker teker kurtarabilirsin. Çok fazla kuvvet uygulamamaya dikkat et.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Tolga Burak Kaya
Ya da direkt braketi sökebilirsin vidalarından.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Hocam soğutucuya dik olarak biraz kuvvet uygulayıp klipsin uçlarını boşa çıkartarak klipsle slotların arasına plastik tahta vb parçalar sıkıştır. Sıkıştırdıktan sonra onları oynatmak suretiyle klipsleri teker teker kurtarabilirsin. Çok fazla kuvvet uygulamamaya dikkat et.
Bu soğutucuya kuvvet uygulamama şansın yok kral çok dandik kol var bastırmak için basarsan yamuluyor

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ben o siyah şeyleri takmadım. Sorun çıkartırmı ?. Dİrek vidaladım amd stok fanı. siyah şeyler olursa girmiyor glb

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Kerem Eldes
Maalesef bunlar böyle ben çöp gözüyle bakıyorum bu soğutuculara o yüzden üste para versen almamda takmamda bu tip soğutucuları zaten sökmeye kalksan yamuluyor o yaptıkları pin elin giriyorsa ya 2 elle basacaksın yada dediğim gibi bir alet kullanarak bastırırsan riskli olur parçalar açısından
Ben bilmiyordum kız arkadaşıma güzel gözüken beyaz aldık ama... neyse halledicez bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben o siyah şeyleri takmadım. Sorun çıkartırmı ?. Dİrek vidaladım amd stok fanı. siyah şeyler olursa girmiyor glb
Bu farklı tip bir soğutucu, sizinki normal sıkıntı yok

Bu soğutucuya kuvvet uygulamama şansın yok kral çok dandik kol var bastırmak için basarsan yamuluyor
Sikinti fanlardan vidaya erişemiyorum, fanlar da çıkmıyor anlamadım

İşlemcinin piblerini büktü çıkarken... yapacakları soğutucuyu diyorum...

Son düzenleme:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Ben bilmiyordum kız arkadaşıma güzel gözüken beyaz aldık ama... neyse halledicez bir şekilde

Bu farklı tip bir soğutucu, sizinki normal sıkıntı yok

Sikinti fanlardan vidaya erişemiyorum, fanlar da çıkmıyor anlamadım

İşlemcinin piblerini büktü çıkarken... yapacakları soğutucuyu diyorum...
İŞLEMCİ SOĞUTUCYA MI YAPIŞMış geçmiş olsun hocam çok yamuk yoksa düzelir

Top Bottom