The last of us mantık saçmalığı

Yani açıkcası çok doğru bir örnek olmadı.
Konu içeriğinin farkındayım. Ama konu içeriğidne bahsedilen durum konusu itibariyle "genel konu" olarak alıyoruz. Sonraki yorumlara bakarsan zaten anlayacaksın. Oyunu bende oynuyorum hatta satın alın diyenlerden özür dilerim mümkünse almayın. İlla oynaycaksanız başka yol bulun derim.
Diğer yorumlarda güzelleme yapanlar oldu işte banane olursa olsun bir şey olmaz kimseye zararı olmaz.

Elon musk gibi birinin çocuğunu elinden aldılar bu yapılanma sence bu dünyada başka söze gerek var mı?
Ben Türk milletini önemsiyorum buradaki insanları seni aileni herkesi önemsiyorum bu tavrımın sebebi insnalara verdiğim değerden kaynaklıdır.

Çirkin utanmazlıkların iman edenler içinde yaygınlaşmasından hoşlananlara, dünyada ve ahirette acıklı bir azap vardır. Allah bilir, siz ise bilmiyorsunuz. (Nur suresi 19)
abi eyvallah ama sure alıntıları falan biraz fazla duygu sömürüsü gibi geliyor bana ben zaten inanmıyorum herkesin inandığı kendinede oyun zaten çocuk oyunu değil sen oynadın diye etkilenicek değilsin etkilenen herşeyden etkilenir bu gözle bakarsanız yanlış illa oynayacaksanız başka yol bulun diyip korsana yönlendirmende yanlış senin sevmediğin şey benim hikayesel anlamda sevip beğendiğim bir oyun sevmediysen önermeyebilirsinde korsan oynada demezsin kendin müslümansın burada emek hırsızlığına yönlendiriyorsun klasik türk müslümanlarından farkın olmuyor böyle domuz yemem ama her türlü günah okey kafası yani herşeyi böyle sorgulayacaksanız önce kendinizi sorgulayın yani bu konu gerçekten oyundan çok sapmaya başladı bu muhabbetten ötürü bence fazla uzatmayalım bunu

abi eyvallah ama sure alıntıları falan biraz fazla duygu sömürüsü gibi geliyor bana ben zaten inanmıyorum herkesin inandığı kendinede oyun zaten çocuk oyunu değil sen oynadın diye etkilenicek değilsin etkilenen herşeyden etkilenir bu gözle bakarsanız yanlış illa oynayacaksanız başka yol bulun diyip korsana yönlendirmende yanlış senin sevmediğin şey benim hikayesel anlamda sevip beğendiğim bir oyun sevmediysen önermeyebilirsinde korsan oynada demezsin kendin müslümansın burada emek hırsızlığına yönlendiriyorsun klasik türk müslümanlarından farkın olmuyor böyle domuz yemem ama her türlü günah okey kafası yani herşeyi böyle sorgulayacaksanız önce kendinizi sorgulayın yani bu konu gerçekten oyundan çok sapmaya başladı bu muhabbetten ötürü bence fazla uzatmayalım bunu
mesele oyun olsada olmasada çok müsait bakıyorsunuz olaya dünden kabullenmiş gibi.

kimin kimle dehleştiğine karışacak halimiz yok ama kendilerine mağdur edebiyatı çekip normalleştirmeye ve gözümüze sokmaya çalışmaları benim de hoşuma gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam özür dileyerek diyorum anlamadım tam demek istediğnizi
haklı buldum kısaca

Abici olay etkilenip etkilenmemek değil bunu normalestiriyorlar

kimin kimle dehleştiğine karışacak halimiz yok ama kendilerine mağdur edebiyatı çekip normalleştirmeye ve gözümüze sokmaya çalışmaları benim de hoşuma gitmiyor

haklı buldum kısaca
cansınız hocam

Part 2 bu yüzden büyük tepki çekmişti 2020 de, böyle bir kıyamet dünyasında kim LGBT yi düşünür cidden, herkes canının derdinde olur yani.

Abici olay etkilenip etkilenmemek değil bunu normalestiriyorlar
normalleştirme olayını gerçekten çok abartmışlar

Part 2 bu yüzden büyük tepki çekmişti 2020 de, böyle bir kıyamet dünyasında kim LGBT yi düşünür cidden, herkes canının derdinde olur yani.
evet bende aynı düşünüyorum özellikle 13 yaşında kıyamet ortasında böyle ilişki yaşaması çok garip.

mesele oyun olsada olmasada çok müsait bakıyorsunuz olaya dünden kabullenmiş gibi.
abi sen empati yapmıyorsun ki sen bunu bağnazlık yanlış olarak görüyorsun sen bunu gördükçe hiç bir zaman bu durumdan kurtulamazsın değişmezde sen zannediyorsun musun bu oynanmayınca yapılmayınca eşcinsellik durucak hayır eşcinsellik düşündüğünüz gibi kolay çözülecek bir durum değil birden fazla insan bu durumda araştırmalar yapıyor sebebi belli değil yani duygusal hormanel olan şeyler var farklı başka şeyler var yani sen hiç kendini bu duruma koymuyorsun homoseksüel olan bir dünyada hetero olsan bu konuda nasıl hissedersin hiç düşünüyor musun bazı şeylere ufak deliklerden bakıyorsunuz kendinizi başkasının yerine koymuyorsunuz kendi bildiğinizi savunuyorsunuz sizin yaptığınız bence yanlış yani sevmiyor olabilirsin eyvallah ama birazda öbür taraftan bakmaya çalışın

aylar öncesinde ben de böyle bi görüşte bulunmuştum ama malum kitle oyunda lgbtnin nerdeyse olmadığını bile söyleyecekti. bir şeyin fanı olmaya kulu köpeği olmaya gerek yok.
cyberpunk evreninde istediğin kadar robota çak, kafa rahat o dönem. ama her yeri zombi kaplamışken ve bağışık olduğun için milletle savaşıyorken 15 yaşında da hemcinsini düşünmeyiver
1743857569404.png

Lezbiyenlere garezim yok da last of us evreninde neden herkesin aklı fikri cinsellikte onu hiç anlamadım. K*ıçınızdan ısırık alacak zombiler kaynıyor etrafta ama herkes birbirine dayama peşinde. Joel devriyeye çıkmış haber alınamıyor ellie gitmiş İran güzeliyle sevişiyor. Dozunu düzgün ayarlayın şunun
Zaten LGBT yi gözümüze soktukları için nefret ediyorlar halbuki propagandalar yapılmasa bu kadar tepki görmezdi eminim. Çoğu insan yok sayardı, ama her sektörde siyahi ve LGBT cidden gözümüze sokuluyor ve bunu net anlıyorum yani rahatsız oluyorum. Onlar bile farkında değil herhalde sıradan bir insanı sanki sıradan değilmiş gibi ekranlara zorla sokmaları.

abi sen empati yapmıyorsun ki sen bunu bağnazlık yanlış olarak görüyorsun sen bunu gördükçe hiç bir zaman bu durumdan kurtulamazsın değişmezde sen zannediyorsun musun bu oynanmayınca yapılmayınca eşcinsellik durucak hayır eşcinsellik düşündüğünüz gibi kolay çözülecek bir durum değil birden fazla insan bu durumda araştırmalar yapıyor sebebi belli değil yani duygusal hormanel olan şeyler var farklı başka şeyler var yani sen hiç kendini bu duruma koymuyorsun homoseksüel olan bir dünyada hetero olsan bu konuda nasıl hissedersin hiç düşünüyor musun bazı şeylere ufak deliklerden bakıyorsunuz kendinizi başkasının yerine koymuyorsunuz kendi bildiğinizi savunuyorsunuz sizin yaptığınız bence yanlış yani sevmiyor olabilirsin eyvallah ama birazda öbür taraftan bakmaya çalışın
şuan kaç lezbiyen kendi ruhani olarak istediğinden oluyor? 1000 tane vrasa 990 özenti 10 tanesi hormenel zorunda kalıyor. Bu zeki insanlar çocuk doğunca cinsiyet deiğimi amleiatı ve ilaç takvisyesi yapıyorlar çocuğuna. kendimi bunların yerine koymayı pek hoş bulmuıyorum açıkcası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri