codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,458
A16 al geçbüyük ihtimalle bunu alacağım hocam ek olarak iyzico ile alırsam ilk alışverişe 300 kampanya varmış samsung için ordan da 500 verirse baya avantajlı olacak
A16 al geçbüyük ihtimalle bunu alacağım hocam ek olarak iyzico ile alırsam ilk alışverişe 300 kampanya varmış samsung için ordan da 500 verirse baya avantajlı olacak
Eğer a16 almayı düşünüyorsanız kesinlikle 4 GB olanı almayın 6 gb olanını alın alicaksanizMerhaba arkadaşlar anneme telefon bakıyorum bütçe Max 10-15 ama daha uyguna öneri olursa sevinirim kardeşim üniversite okuyor indirim felan oluyor mu
Bu fiyatlara çıkarsam aylık ödemelerim de var biraz zorlar beniEğer a16 almayı düşünüyorsanız kesinlikle 4 GB olanı almayın 6 gb olanını alın alicaksaniz
Ben size https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nothing-phone-1-128gb.html bu linkteki cihazı öneririm sade ve anlaşılır uzun süre götürür
Hocam kardeşim ilkokul okuyor bu kanundan yararlanabiliyor muyumMerhaba arkadaşlar anneme telefon bakıyorum bütçe Max 10-15 ama daha uyguna öneri olursa sevinirim kardeşim üniversite okuyor indirim felan oluyor mu
evet kardeşin almadıysa vergi iadesi kanunundan yararlanıp alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
redmi 13 redmi 14c ler oluyordu sanki diye hatırlıyorum 9500 altında çoğu telefon oluyor zaten
sadece üniversite malasefHocam kardeşim ilkokul okuyor bu kanundan yararlanabiliyor muyum
Anladım hocam teşekkürlerparala
sadece üniversite malasef
aslında bunu önermem doğru değil ama mecburiyet ve ne yazık ki ülkemizin durumundan ötürü bana soran herkese yd öneriyorum gönül ister kafamız rahat normal fiyat alalım ama yd yönelmek zorunda kalıyoruz bu paralar kolay kazanılmıyorAnladım hocam teşekkürler
Kod çalışmıyormus a16 da seçili ürün değil büyük ihtimalleBu kampanyadan yararlanarak Samsung A16 alabilirsin.🔥İndirim - Samsung A16 6/128 + 25W Şarj Aleti 8.549 TL
Uygulamadan alınca sepette fiyat 8.999 TL'e düşüyor ve HOSGELDİN5 kodu ile 8.549 TL oluyor. Hem piyasa fiyatından daha ucuz hem de 700 TL adaptör bedavaya geliyor. https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a16-black-128gb-sm-a165fzkbtur/buy/forum.donanimarsivi.com