Yardım Nothing Phone 2 Alınır mı?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
İkinci El olarak 15-25k arasında bulunabiliyor. Tasarımı çok hoşuma gitti ancak işlemcisi konusunda biraz şüphelerim var. Aynı fiyat aralığında Poco F7 (8s gen 4) var.

hocam konudan bağımsız ama nothing kullanan varsa aydınlatabilir mi yazılımı nasıl nothingin stabil mi veya arayüzü güzel mi bende almayı çok düşündüm ama bilmediğim veya kullanan görmediğim için kararsız kaldım

hocam konudan bağımsız ama nothing kullanan varsa aydınlatabilir mi yazılımı nasıl nothingin stabil mi veya arayüzü güzel mi bende almayı çok düşündüm ama bilmediğim veya kullanan görmediğim için kararsız kaldım
Np1'de berbattı. Optimizasyon sıkıntıları arayüzde saçma kasılmalar oluyordu. Pil optimizasyonu rezaletti saf android işletim sistemi kullanmalarına rağmen. Ama üst segment cihazlar nasıldır bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci El olarak 15-25k arasında bulunabiliyor. Tasarımı çok hoşuma gitti ancak işlemcisi konusunda biraz şüphelerim var. Aynı fiyat aralığında Poco F7 (8s gen 4) var.
Eğer performans istiyorsanız poco f7 cok daha iyi seçenek

phone 3 kullanıyorum yan telefon olarak ben çok memnun kaldım gayet stabil sorunuz varsa sorabilirsiniz

Hocam Nothing direkt en f/p cihaz olmaz hiçbir zaman içindeki donanım olarak falan her zaman daha iyi olan cihazlar var Nothing'i almak için biraz sebep lazım işte farkılılığı hoşunuza gider ve farklı olması için biraz performans kaybı yaşamayı göze alırsınız bu durumda alınır.

Np1'de berbattı. Optimizasyon sıkıntıları arayüzde saçma kasılmalar oluyordu. Pil optimizasyonu rezaletti saf android işletim sistemi kullanmalarına rağmen. Ama üst segment cihazlar nasıldır bilmiyorum.

bilgiler için teşekkür ederim ve bidaha poco veya xiaomi kolay kolay almayı düşünmüyorum ne kadar f/p ve kaliteli olsalarda yazılım konusunda hala kötüler bence telefonum durduğu yerde 1 saatte %10 şarj yiyor

phone 3 kullanıyorum yan telefon olarak ben çok memnun kaldım gayet stabil sorunuz varsa sorabilirsiniz

Hocam Nothing direkt en f/p cihaz olmaz hiçbir zaman içindeki donanım olarak falan her zaman daha iyi olan cihazlar var Nothing'i almak için biraz sebep lazım işte farkılılığı hoşunuza gider ve farklı olması için biraz performans kaybı yaşamayı göze alırsınız bu durumda alınır.
kamera konusunda nasıl mesela öbür telefonlardaki gibi yapay iyileştirmelerle daha iyi yapabiliyor mu veya arayüz olarak ne kadar iyi, batarya konusunda ne kadar iyi tlefonunun şarjı ne kadar gidiyor genel birkaç açıklama yapıp memnun olduğun ve negatif gördüğün yönleri anlatırsan sevinirim

Hocam bundan öncesinde zaten F6 kullanıyordum (8s gen 3 vardı) ve o yüzden arada kaldım açıkcası. Performans istiyorum ama yanında stabilite de istiyorum. Xiaomi'nin berbat HyperOS'inden bıkmıştım. Sırf bu yüzden gittim parayla bootloader kilidini açtırıp AOSP romlar kurdum, hiçbiri stock hyperos kadar stabil çalışmadı. Sonrasında çin tabanlı xiaomi.eu romunu kurdum, stock romdan daha iyi olsa bile sonuçta HyperOS. Keza telefonun malzeme kalitesi de berbattı. Nothing biraz daha premium gibi duruyor.

Hocam bundan öncesinde zaten F6 kullanıyordum (8s gen 3 vardı) ve o yüzden arada kaldım açıkcası. Performans istiyorum ama yanında stabilite de istiyorum. Xiaomi'nin berbat HyperOS'inden bıkmıştım. Sırf bu yüzden gittim parayla bootloader kilidini açtırıp AOSP romlar kurdum, hiçbiri stock hyperos kadar stabil çalışmadı. Sonrasında çin tabanlı xiaomi.eu romunu kurdum, stock romdan daha iyi olsa bile sonuçta HyperOS. Keza telefonun malzeme kalitesi de berbattı. Nothing biraz daha premium gibi duruyor.
O zaman np2 tercih edebilirsiniz. Dediğiniz gibi hyperFos yazılımı berbat bir yazılım cok iyi anlıyorum 😅.

kamera konusunda nasıl mesela öbür telefonlardaki gibi yapay iyileştirmelerle daha iyi yapabiliyor mu veya arayüz olarak ne kadar iyi, batarya konusunda ne kadar iyi tlefonunun şarjı ne kadar gidiyor genel birkaç açıklama yapıp memnun olduğun ve negatif gördüğün yönleri anlatırsan sevinirim
yapay zekası falan çok iyi değil kamerada samsungla vs kıyaslanamaz yani ve kamera performansı orta ama düşük ışıkta kötü o gözüme çarptı. Telefonun fiyatına göre iyi midir kötü müdür çok yorum yapamıyorum bu fiyat segmentinde güncel çok cihaz kullanmadım ama düşük ışık gözüme battı onun haricinde kamerası güzel. Arayüzü hoşuma gidiyor ama biraz intten araştırırsanız arayüzünü daha iyi olur zevkler ve renkler konusu bu çünkü belki sen beğenmeyebilirsin. Bataryası 1 günü rahat çıkarıyor eğer 16 saat oyun oynamıyorsan. Telefonun eksisi olarak eğer şarja takılı oyun oynuyorsan telefon cayır cayır yanıyor normal kullanımda öyle çok ısınmıyor ama şarja takılı gerçekten sıkıntı birde np3 için aksesuar bulmak çok zor telefonu aldığımdan beri kılıf bulamadım çürüyen şeffaf kılıfını kullanıyorum mecbur.

Nothing kullanmayanlar yorum yapmış yine.
4 senedir Nothing kullanan ve çevresine de Nothing aldırmış biri olarak yorumlarımı yazayım.

Öncelikle Kullandığım cihazlar.
Nothing Phone 1: 4 yıl
Nothing Phone 2: 2 yıl
Nothing Phone 2a: 5 ay
Nothing Phone 3a: 6 ay
Nothing phone 4a Pro: 3 ay (halihazırda cihazım)

Aksesuarları olarak da aşağıdakileri kullanıyorum:
Ear 2, Ear, Ear 3 (halihazırda kullandığım), Headphone 1 (halihazırda kullanıyorum)
CMF Buds 2 Plus, CMF Buds Pro 2, Watch 3 Pro
Nothing 45W şarj aleti, CMF Power 140W Gan Şarj aleti.

Nothing telefonlar hem tasarımları hem muazzam optimizasyonu ile uzun yıllar kullanacağım ve kullanmaktan keyif alacağım bir markadır. Donanımlar yeterli, optimizasyonu da çok iyi. Markanın 4 senedeki ilerlemesine şahit oldum. Nothing OS 1.5 in ne kadar kötü olduğunu ama 2.0 2.5 güncellemelerinde muazzam ilerleme yarattığınız . Şu anda Nos 4.0 da çok çok iyi olduğunu ve neredeyse pek bi hata kalmadığını söyleyebilirim.

Herkes Android güncellemesi beklerken Nothing güncellemeleri resmi yayınlanmasından 2 ay sonra verir. Mesela Android 16, firmalara eylül ayından itibaren verildi ve Nothing Ekimde cihazlarına güncelleme vermeye başladı. Aralık ayında da tüm cihazların güncellemesini tamamladı.

Sürekli hata düzeltme güncellemeleri geliyor. Siz Xiaomide hata düzeltme işini unutun. Honorda bile öyle. Bu işi ciddiyetle yapan firmalar Samsung Apple ve Nothingdir. Honor 400 serisindeki hataların hiçbiri düzeltilmedi. hala cihazlarda ciddi kullanım hataları var.

Bir diğer konu da Nothinglerin fiyatları. Karşılaştırma yaptığınızda rakip firmaların benzer işlemcili cihazları ile kıyaslayın. Bakın bakalım Nothing en kötü mü yoksa en iyi fiyatlardan biri mi? Ben Poco ile kıyaslanmasını saçma buluyorum. Poco dediğiniz marka içinde V12 motor koyulup 200 pasan araba demek gibi bir şey. evet 200 basması 150 basmasından daha iyidir ama bu motorun 500 basması lazım. Yani Pocoda donanım çok verimsiz kullanılır.

Aksesuar konusunda da Nothingin yanına kimse yaklaşamaz. farklı tasarım sürekli dikkat çekiyor.
Pİyasada tuscon gördüğünüzde dönüp bakmazsınız ama formentora terramar a döner bakarsınız bu neymiş diye. çünkü dikkat çeken tasarımı var.

En beğenmediğim ürünü CMF Watch 3 Pro. hiç bir halta yaramaza. Nothing markasında bir saat çıkarsa onu alacağım hemen. bakalım çıkar mı 5 sene oldu ses yok.

soruları cevaplayayım isterseniz.

Geçen sene aralık ayında almıştım 3a'yı. Bu süreçte gayet memnun kaldım ama bazı noktalarda ufak düzeltmelere ihtiyacı var. Mesela titreşim gücü çok az telefonun. parlaklık sensörü bulunduğunuz ortama göre ekranın parlaklığını tam ayarlayamıyor. Onu da LuxModAuto Brigtness adlı uygulamayı satın alarak çözdüm. Uygulamada 3 profil ayarı var, dışarıda evde ve gece olarak istediğim gibi ayarladım.
Arayüz gayet hızlı,stabil. Cihaz dayanıklı. Kamerası gündüz iyi sonuçlar veriyor.
Olumsuz yönlerine gelirsek; arayüz stok olduğu için samsung one uı gibi komple bir paket sunmuyor. İstediğiniz şeyler için araştırma yapıp uygun uygulamayı bulmanız gerekiyor.
Kendi işini iyi yapan, kasmayan kaliteli standart bir cihaz. Güncelleme ömrü kısa. Aynı paraya Samsung tercih ederseniz 6 yıl ana sürüm güncelleme alabilirsiniz. Nothing 3 ana sürüm ve 3 yıl güvenlik güncellemesi ile birlikte 6 yıl güncelleme sunuyor.

Geri