Np1'de berbattı. Optimizasyon sıkıntıları arayüzde saçma kasılmalar oluyordu. Pil optimizasyonu rezaletti saf android işletim sistemi kullanmalarına rağmen. Ama üst segment cihazlar nasıldır bilmiyorum.hocam konudan bağımsız ama nothing kullanan varsa aydınlatabilir mi yazılımı nasıl nothingin stabil mi veya arayüzü güzel mi bende almayı çok düşündüm ama bilmediğim veya kullanan görmediğim için kararsız kaldım
Eğer performans istiyorsanız poco f7 cok daha iyi seçenekİkinci El olarak 15-25k arasında bulunabiliyor. Tasarımı çok hoşuma gitti ancak işlemcisi konusunda biraz şüphelerim var. Aynı fiyat aralığında Poco F7 (8s gen 4) var.
phone 3 kullanıyorum yan telefon olarak ben çok memnun kaldım gayet stabil sorunuz varsa sorabilirsinizhocam konudan bağımsız ama nothing kullanan varsa aydınlatabilir mi yazılımı nasıl nothingin stabil mi veya arayüzü güzel mi bende almayı çok düşündüm ama bilmediğim veya kullanan görmediğim için kararsız kaldım
İkinci El olarak 15-25k arasında bulunabiliyor. Tasarımı çok hoşuma gitti ancak işlemcisi konusunda biraz şüphelerim var. Aynı fiyat aralığında Poco F7 (8s gen 4) var.
bilgiler için teşekkür ederim ve bidaha poco veya xiaomi kolay kolay almayı düşünmüyorum ne kadar f/p ve kaliteli olsalarda yazılım konusunda hala kötüler bence telefonum durduğu yerde 1 saatte %10 şarj yiyorNp1'de berbattı. Optimizasyon sıkıntıları arayüzde saçma kasılmalar oluyordu. Pil optimizasyonu rezaletti saf android işletim sistemi kullanmalarına rağmen. Ama üst segment cihazlar nasıldır bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer performans istiyorsanız poco f7 cok daha iyi seçenek
kamera konusunda nasıl mesela öbür telefonlardaki gibi yapay iyileştirmelerle daha iyi yapabiliyor mu veya arayüz olarak ne kadar iyi, batarya konusunda ne kadar iyi tlefonunun şarjı ne kadar gidiyor genel birkaç açıklama yapıp memnun olduğun ve negatif gördüğün yönleri anlatırsan sevinirimphone 3 kullanıyorum yan telefon olarak ben çok memnun kaldım gayet stabil sorunuz varsa sorabilirsiniz
Hocam Nothing direkt en f/p cihaz olmaz hiçbir zaman içindeki donanım olarak falan her zaman daha iyi olan cihazlar var Nothing'i almak için biraz sebep lazım işte farkılılığı hoşunuza gider ve farklı olması için biraz performans kaybı yaşamayı göze alırsınız bu durumda alınır.
Hocam bundan öncesinde zaten F6 kullanıyordum (8s gen 3 vardı) ve o yüzden arada kaldım açıkcası. Performans istiyorum ama yanında stabilite de istiyorum. Xiaomi'nin berbat HyperOS'inden bıkmıştım. Sırf bu yüzden gittim parayla bootloader kilidini açtırıp AOSP romlar kurdum, hiçbiri stock hyperos kadar stabil çalışmadı. Sonrasında çin tabanlı xiaomi.eu romunu kurdum, stock romdan daha iyi olsa bile sonuçta HyperOS. Keza telefonun malzeme kalitesi de berbattı. Nothing biraz daha premium gibi duruyor.Eğer performans istiyorsanız poco f7 cok daha iyi seçenek
O zaman np2 tercih edebilirsiniz. Dediğiniz gibi hyperFos yazılımı berbat bir yazılım cok iyi anlıyorumHocam bundan öncesinde zaten F6 kullanıyordum (8s gen 3 vardı) ve o yüzden arada kaldım açıkcası. Performans istiyorum ama yanında stabilite de istiyorum. Xiaomi'nin berbat HyperOS'inden bıkmıştım. Sırf bu yüzden gittim parayla bootloader kilidini açtırıp AOSP romlar kurdum, hiçbiri stock hyperos kadar stabil çalışmadı. Sonrasında çin tabanlı xiaomi.eu romunu kurdum, stock romdan daha iyi olsa bile sonuçta HyperOS. Keza telefonun malzeme kalitesi de berbattı. Nothing biraz daha premium gibi duruyor.
yapay zekası falan çok iyi değil kamerada samsungla vs kıyaslanamaz yani ve kamera performansı orta ama düşük ışıkta kötü o gözüme çarptı. Telefonun fiyatına göre iyi midir kötü müdür çok yorum yapamıyorum bu fiyat segmentinde güncel çok cihaz kullanmadım ama düşük ışık gözüme battı onun haricinde kamerası güzel. Arayüzü hoşuma gidiyor ama biraz intten araştırırsanız arayüzünü daha iyi olur zevkler ve renkler konusu bu çünkü belki sen beğenmeyebilirsin. Bataryası 1 günü rahat çıkarıyor eğer 16 saat oyun oynamıyorsan. Telefonun eksisi olarak eğer şarja takılı oyun oynuyorsan telefon cayır cayır yanıyor normal kullanımda öyle çok ısınmıyor ama şarja takılı gerçekten sıkıntı birde np3 için aksesuar bulmak çok zor telefonu aldığımdan beri kılıf bulamadım çürüyen şeffaf kılıfını kullanıyorum mecbur.kamera konusunda nasıl mesela öbür telefonlardaki gibi yapay iyileştirmelerle daha iyi yapabiliyor mu veya arayüz olarak ne kadar iyi, batarya konusunda ne kadar iyi tlefonunun şarjı ne kadar gidiyor genel birkaç açıklama yapıp memnun olduğun ve negatif gördüğün yönleri anlatırsan sevinirim