The last of us mantık saçmalığı

abi sen empati yapmıyorsun ki sen bunu bağnazlık yanlış olarak görüyorsun sen bunu gördükçe hiç bir zaman bu durumdan kurtulamazsın değişmezde sen zannediyorsun musun bu oynanmayınca yapılmayınca eşcinsellik durucak hayır eşcinsellik düşündüğünüz gibi kolay çözülecek bir durum değil birden fazla insan bu durumda araştırmalar yapıyor sebebi belli değil yani duygusal hormanel olan şeyler var farklı başka şeyler var yani sen hiç kendini bu duruma koymuyorsun homoseksüel olan bir dünyada hetero olsan bu konuda nasıl hissedersin hiç düşünüyor musun bazı şeylere ufak deliklerden bakıyorsunuz kendinizi başkasının yerine koymuyorsunuz kendi bildiğinizi savunuyorsunuz sizin yaptığınız bence yanlış yani sevmiyor olabilirsin eyvallah ama birazda öbür taraftan bakmaya çalışın
hocam herkesin hormonları aynı oranda ortaya çıkmıyor bunu biliyorsunuz değil mi? ben her ne kadar insanların yönelimine karışmasam da sosyal topluma zarar verdiklerini düşünüyorum. evet doğrudur kolayca çözülecek bir durum değil ama zaten insanlarda bu hormonların tetiklenmesinin sebebi bu kadar göze sokulmaya çalışılması. dünya eşcinsellik bu kadar fazla olmazken de dönüyordu. dozunu iyice artırıp biz bir şey yapmadık ki genetik bir durum diyip aradan sıyrılıyorlar.

evet bende aynı düşünüyorum özellikle 13 yaşında kıyamet ortasında böyle ilişki yaşaması çok garip.
Sadece o değil ki o karakter direkt o evrende yanlış kurgulanmış, kıyamet sonrası dünyada kızın hiçbirşey umrunda değil, tam tersine 13 yaşında birisi 30 gibi davranır öyle bir dünyada, karakter baştan aşağı evrenin ciddiyetini bozuyor, ikinci oyunda daha ciddi oluyor ama ikinci oyunda hikaye yok.

"arkadaşlar bakın ana karakter normalde beyaz olmalı ama biz siyah aktris tuttuk çünkü daha eşit olalım" ya bir şey diyen yok ki sana, ırkçılık yapılan bölgeler belli, oraya uygulanabilecek politikalar var kurallar var. sen neden icra ettiğin sanatta mağdur edebiyatı yapıyorsun

tam olarak şu:

Sadece o değil ki o karakter direkt o evrende yanlış kurgulanmış, kıyamet sonrası dünyada kızın hiçbirşey umrunda değil, tam tersine 13 yaşında birisi 30 gibi davranır öyle bir dünyada, karakter baştan aşağı evrenin ciddiyetini bozuyor, ikinci oyunda daha ciddi oluyor ama ikinci oyunda hikaye yok.
haklısınız güzelim oyun, senaryo haşat olmuş

doğuştan geliyor ya anla kral :D şuan %90ı dizi oyun sosyal medya ile bunu destekliyor kaç tanesi hormonel ruhani zorunda kalarak destekliyor ki sence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

part3 de gelir
oynamayız o halde. kız kıza tamam da erkek erkeğe bize ters

haklısınız güzelim oyun, senaryo haşat olmuş
Teknik olarak dünyanın en iyi oyunlarından birisi olmasına rağmen harcamışlar bu oyunu, bunlarla uğraşcaklarına ben olsam bölümlük dizi tarzında hikaye yazardım. walking dead gibi yani.

Düşünsene RDR2 de arthurla dutch öpüşüyor o.O2:D

şahsen ben part2de çok ağırbaşlı, yavaştan komutayı kendisi devralmış ve yükü sırtlayarak yaşam mücadelesine devam eder, yine bi tane boss olur part boyu onunla mücadele eder sanıyordum. hayal kırıklığıydı benim için

şuan kaç lezbiyen kendi ruhani olarak istediğinden oluyor? 1000 tane vrasa 990 özenti 10 tanesi hormenel zorunda kalıyor. Bu zeki insanlar çocuk doğunca cinsiyet deiğimi amleiatı ve ilaç takvisyesi yapıyorlar çocuğuna. kendimi bunların yerine koymayı pek hoş bulmuıyorum açıkcası.
abi özenti lezbiyen diye bişey olamaz nasıl bu durumu düşünebiliyorsun cinsel yönelim bir özentilik olamaz ki sen birşeye özenip gay olabilir misin abi sevmediğin bir cinse karşı öyle davranabilir misin böyle bir mantık var mı kaç tane lezbiyene bunu sordunuz veya geye sordunuz da bunu düşünüyorsun çok saçma bişey dediğin 18 yaş altı çocuğa ameliyat yapılmasını ben zaten savunmuyorum bunlar ebeveyn olarak yanlış hareketler çocuk zaten bu yönde ilerlerse kendi ileride olur sen kendi zorunlu çocuğun cinsiyetini değiştirilmesine kanun olarak zaten yasal olmaması gerekiyor etik değil ama özenti konusunu saçma buluyorum yani bu dediğinde bence yanılıyorsun

Geri