Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Güzel işlemci onla derdim yok fp canavarıydı öncedenRyzen 5 5500 de yapiyor.
Güzel işlemci onla derdim yok fp canavarıydı öncedenRyzen 5 5500 de yapiyor.
bence okadar bi sorun degil ddr5 daha çikali 3 sene falan oldu galiba. kardeşimede bu sistem 4-5 sene yeter diye düşünüyorum yayıncılık yapmiyor zaten rust-gta5-fortnite-roblox vs oynayacakmiş zatenSistem güzelde ddr4 olması kaşıntı yapıyor
teşekkürler :dRyzen 5 5500 de yapiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He tamam o zaman hocam siz iyi bir abisiniz bilin bunu.
kardesiniz kac yasinda ?bence okadar bi sorun degil ddr5 daha çikali 3 sene falan oldu galiba. kardeşimede bu sistem 4-5 sene yeter diye düşünüyorum yayıncılık yapmiyor zaten rust-gta5-fortnite-roblox vs oynayacakmiş zaten
teşekkürler :d
Biraz özel bı sorukardesiniz kac yasinda ?
Niye ki hocam kardeşinin yasini ogrenip napicamBiraz özel bı soru
O Zaman fazlasiyla yeter hocam dahasina gerek yok.ortaokul 1. sınıfa gidiyor 11 yaşinda sanirim yanlişim varsa düzeltin
Bence beklemeyin alın fiyat iyiortaokul 1. sınıfa gidiyor 11 yaşinda sanirim yanlişim varsa düzeltin
bende öyle düşünüyorum yani en fazla oynayacagi oyun rust onuda sorunsuz açar yani . 1 sene sonra gta6 oynamak isterse onuda açar buyuk ihtimalle full ayarlarda oynayamaz ama orta ayarlarda açarNiye ki hocam kardeşinin yasini ogrenip napicam
O Zaman fazlasiyla yeter hocam dahasina gerek yok.
ortaokul 1. sınıfa gidiyor 11 yaşinda sanirim yanlişim varsa düzeltin
O zaman gerek yok alıp geçin belki elle toplamayla daha fp bir şeyler çıkabilir düşünürseniz bakarızbence okadar bi sorun degil ddr5 daha çikali 3 sene falan oldu galiba. kardeşimede bu sistem 4-5 sene yeter diye düşünüyorum yayıncılık yapmiyor zaten rust-gta5-fortnite-roblox vs oynayacakmiş zaten
Ya bu Rust kadar optimizasyonunda sorun olan oyun yok ya Ark survival Rust Ranch simulator leş gibi optimizasyon yapıyolar.bu videoda oyun FPS leri var düşük ultra ayarlarda falan bakarsın
Rica ederiz.aslinda ben bile rx 570 8gb kullanıyorum bana bile yetiyor. onada hayli hayli yeter. konuya yazan arkadaşlara teşekkür ederim sagolun.