- Reaksiyon skoru
- 4
yazın çalışıp yeni rtx 4060 lı laptop almayı düşünüyorum excalibur almayı düşünüyodum bir kesim övüyo bir kesim sövüyo napıcamı bilemiyom bilen veya kullanan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi ?
valla şuan kullanıyorum tek şeyi sesli çalışıyor oyunda tabi fan sesi fazla sadece biraz onun dışında ısı problemi çekmedim karar sizin tabii kiyazın çalışıp yeni rtx 4060 lı laptop almayı düşünüyorum excalibur almayı düşünüyodum bir kesim övüyo bir kesim sövüyo napıcamı bilemiyom bilen veya kullanan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi ?
abi gene kafam karıştı gene biri övüyo biri sövüyo kafayı yiyecemvalla şuan kullanıyorum tek şeyi sesli çalışıyor oyunda tabi fan sesi fazlaa sadece biraz onun dışında ısı problemi çekmedim
sizi anlıyorum alırken çok gördüm bende sorun yok ama eski modellerde var galibaabi gene kafam karıştı gene biri övüyo biri sövüyo kafayı yiyecem![]()
hocam sıcaklıklarıo ve sesi normalmi ortalama olarak ?sizi anlıyorum alırken çok gördüm bende sorun yok ama eski modellerde var galiba
yazın tekrar konu açar etiketlersin35-40 k arası ama yazın alıcam zam gelirse bilmiyorum
sıcakları normal ses şöyle güçlü bir oyunda harbi sesli onun dışında yok ofis modu oyun modu yüksek performans diye 3 mod varhocam sıcaklıklarıo ve sesi normalmi ortalama olarak ?