Amazon'un Ürün Paketlemesi Hakkında

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Ya Kocaman mouse pad'i neden tam ortadan katlayıp kargolarsın ki bunu anlayamıyorum.
Yani rulo yapıp kutuya koysan, hem daha küçük bi kutu veya zarfa sığacak hale geliyor.
Ama yok Israrla tam ortadan katlayıp paketliyorlar. Mouse pad geldiğinde o kırık izini geçirene kadar çok süre geçiyor. Fare o kırık yerin üzerinden geçerken atlıyor falan...
Bazen tam geçmiyor bile... Canımı sıktı bunu da yazmak istedim...
Mouse Pad alacak kişilerin Amazon'dan almamasını öneriyorum. (n)

Son düzenleme:
Ya Kocaman mouse pad'i neden tam ortadan katlayıp kargolarsın ki bunu anlayamıyorum.
Yani rulo yapıp kutuya koysan, hem daha küçük bi kutu veya zarfa sığacak hale geliyor.
Ama yok Israrla tam ortadan katlıyayıp paketliyorlar. Mouse pad geldiğinde o kırık izini geçirene kadar çok süre geçiyor. Fare o kırık yerin üzerinden geçerken atlıyor falan...
o urunun kutusuna bagli amazona değil

Ama yok Israrla tam ortadan katlıyayıp paketliyorlar. Mouse pad geldiğinde o kırık izini geçirene kadar çok süre geçiyor. Fare o kırık yerin üzerinden geçerken atlıyor falan...
eskiden kutuyla gönderirlerdi , artık pek göndermiyorlar bozdular paketlemeyi. Amazon desteğe söyle , belki kusurlu ürün diye telafisini yapabilirler.

Hocam anlamadim ürünün kutusu yokmu örnek steelseries ürün alınca kutusuz mu yolluyorlar

eskiden kutuyla gönderirlerdi , artık pek göndermiyorlar bozdular paketlemeyi. Amazon desteğe söyle , belki kusurlu ürün diye telafisini yapabilirler.
O UZUN ZAMANDIR ÖYLE kolay gelsin depoda çalışıyordum adamlar iphone ları zarf ile yolluyordu yada zarfa benzer minik kutulara onlarda açılıyordu kafama paletten kutu içinden 2 tane telefon birisi 13 birisi 14 pro düşmüştü çalışırken hiç özen göstermiyor amazon paketlere

O UZUN ZAMANDIR ÖYLE kolay gelsin depoda çalışıyordum adamlar iphone ları zarf ile yolluyordu yada zarfa benzer minik kutulara onlarda açılıyordu kafama paletten kutu içinden 2 tane telefon birisi 13 birisi 14 pro düşmüştü çalışırken hiç özen göstermiyor amazon paketlere
Telefon tarzı elektronikler için riskliymiş baya , araçlara küçük bir elektronik dolabı koymak bu kadar zor olmamalı :D O zarflar kolay ezilebilyor , diğer eşyalarla taşınmaması gerek.

belli ürünler ve belli miktar haricinde artık koli göndermiyorlar bildiğin kese kağıdına koyup aydi diyip dehliyorlar :kekw:

belli ürünler ve belli miktar haricinde artık koli göndermiyorlar bildiğin kese kağıdına koyup aydi diyip dehliyorlar :kekw:
200tlye aldığım mouse pad şeffaf pencereli kutuda geldi:kekw:

10 kg mama aldım ben de patlak geldi uğraşmak istemediğimden iade etmedim. Canlı destek ödeme aşamasında bir yer var onu işaretleyince ekstra kutulama yapılıyor birdahakıne ona tıklayın demıstı

Telefon tarzı elektronikler için riskliymiş baya , araçlara küçük bir elektronik dolabı koymak bu kadar zor olmamalı :D O zarflar kolay ezilebilyor , diğer eşyalarla taşınmaması gerek.
evet eepy sorunluydu zarfları kapatmakla uğraşıyorduk sürekli değişik karton zarf var aklına gelen tüm apple ürünleri düşüyordu küçük boyutlu olan telefon gibi bazılarının zarfı kayıp oluyordu deponun deposuna gidiyordu 3 gün sonra iade oluyordu amazon kendine kısaca saçma bir ekstra iş çıkarmıştı kargo kutusundan tasarruf etcez diye

Geri