Kablosuz Klavye Önerisi

SelimAkoguz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Bütçe
4000
Arkadaşlar mümkün olduğunda pahalıya kaçmayacak en ucuz klavyeyi istiyorum. Kesinlikle tam boy klavye istiyorum belki bir tık küçüğü olabilir %90 ya da 85 falan diye geçiyorlar herhalde. Bu minik %60 lar hiç hoşuma gitmiyor.

Önerebileceğiniz klavyeleri yazarsanız sevinirim

Şuna bir bak hocam bende yeni buldum, senin istediğin tarzda olabilir.
Türkçe Q değil takılma olmamasına, Windows ayarından Türkçe Q yaptığında ; a basına Ş, [ basınca Ğ gibi Türkçe karakterleri kullanabiliyorsun.

İstediğim boyutta değil ama yine iş görür gözüküyor başka tavsiyesi olan var mı 3400’e pazaramadan alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi fark ettim klavye Türkçe değil. Türkçe Q klavye yok mu?
Sanırsam harflerin sag altında türkçe var konusu vardı bunun alan arkadaşlar böyle diyordu pazarlama değilde amazondan al daha iyi

Şuna bir bak hocam bende yeni buldum, senin istediğin tarzda olabilir.
Türkçe Q değil takılma olmamasına, Windows ayarından Türkçe Q yaptığında ; a basına Ş, [ basınca Ğ gibi Türkçe karakterleri kullanabiliyorsun.
Hocam o şekilde basınca Türkçe harfleri kullanabildiğimizi biliyorum da güzel olmuyor bence o şekilde.
Sanırsam harflerin sag altında türkçe var konusu vardı bunun alan arkadaşlar böyle diyordu pazarlama değilde amazondan al daha iyi
Pazarama’dan alma sebebim taksit, 6 taksit yapacağım peşin fiyatına

Hocam o şekilde basınca Türkçe harfleri kullanabildiğimizi biliyorum da güzel olmuyor bence o şekilde.
Bu tarz klavyelerde malesef Türkçe tuş yok. Harici olarak keycap seti alıp ancak o şekilde Türkçe yapabilirsin.

Bende senin gibi Türkçe karakterli ve büyük enterlı arıyorum. Tek gördüğüm iyi olarak Rog Azoth var. O da çok pahalıç

Geri