Kıbrıstan taksitli telefon

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar İnstagramdan görüyorum kıbrısta elden taksitle telefon diye 16 pro max 256 51 bin tl hesaba her ay odeme ile 5 bin peşinat gei kalan aya göre taksit bu şekilde almak güvenilir mi? konu hakkında bilgisi olan varmı

valla onun için dua edecez galiba
yollamasın diye dükkan falan varmış kıbrısta adresi falan da var
nereden biliyorsun adres var diye öyle bir yer olduğunu ben kıbrısa gittim orada telefon kaydı diye bir şey yok kaldıki iphone sınırsız kayıt diye bişeyde yok normalde iphoneler kıbrısta dahada pahalı bu neredeyse trdeki yd fiyatlarına yakın yazmış bence riske girilnez

2 y

2 yıl apple global ganatisi yurt dışı kalıcı kayıt yapıp yolluyormuş kapanma olmazmış imei kaydını türkiye ye yapıyormuş
Görüyorum bende inanma dolandırıcı kıbrıs lafını duyduktran sonra zaten direk boşver

hocam sor cevaplayayım kendi çapımızda tecrübelerimiz mevcuttur
reis 14 yasındayım yazın kıbrısa gezmeye gitsem tek basıma sıkıntı cıkar mı veya napabilirim nerelerde konaklayabilirim denize sıfır sabah aksam yemegi olan

reis 14 yasındayım yazın kıbrısa gezmeye gitsem tek basıma sıkıntı cıkar mı veya napabilirim nerelerde konaklayabilirim denize sıfır sabah aksam yemegi olan
14 yaşında gidemeyebilirsin noterden belge alman vs gerekli uzun bir süreç 18 olmadığın içinde çok çok sorun yaşarsın

Geri