- Reaksiyon skoru
- 1,150
fiyat nedirhaklisiniz hocam benim dikkatsizligim.
siyahini mertbilisim diye biri satiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
g733 uzak durulmalı bence nova5 falan daha mantıklı
fiyat nedirhaklisiniz hocam benim dikkatsizligim.
4100 tlfiyat nedir
g733 uzak durulmalı bence nova5 falan daha mantıklı
valorant gibi oyunlarda ses kasma nasil hocam iyi anlasiliyor mu nova 5 deg733 almanızı tavsiye etmem 2 güne iade ettiğim bir kulaklık.nova 5 e geçtim gayet memnunum.Ayrıca hs80 ,cloud 3 ve rog pelta da tavsiyemdir.bunlardan birini alırsan pişman olmazsın
mikrofon kaliteside iyi olursa tercihim tabi ki, masaüstü mikrofonum var ama oyunlarda kulaklığın mikrofon kullanmak daha mantıklı geliyor. Ses kaydı vs popcast vs yayın olayında masaustunu kullanırımbeyler peki genel kullanım için dizi, film ve oyun için ne önerirsiniz FPS odaklı olmayacak, profesyonel fps oyuncusu değilim zaten oynasam bile sanırım o kadar dert etmem ses kasmayı. Amacım rahatlık, özellikle kablosuz hem wireless hemde bluetooth özellikleri olursa iyi olur. Kablo ile uğraşmaktan sıkıldım, Steel Series Arctic Nova Pro iyi gibi ama aşırı pahalıymış, Nova 5 sizce nasıl almaya değer mi yada arctic 9 mu alayım direkt kablosuz tasarımsal olarak farkları var novada sanırsam kulak kısımları çift taraflı tutmacı var , digerinde ise tek taraflı tutmaç var ve kabiliyet olarak daha iyi diyorlar özellıkle boyna asınca sıkıntı olmuyor.
hocam biraz eq ayarı ile mükemmel oldu4100 tl
www.akakce.com/r/?c=20155&vi=1&z=0&u=utm_source%3Daff_t%26utm_medium%3Dcpc%26utm_campaign%3Dakakce_urun_listeleme%26adjust_tracker%3Dejav2ha_253g15b%26adjust_campaign%3Dakakce_urun_listeleme&yz=45480&v=1.10.1&pr=32394269&vd=11707&pg=949324316
valorant gibi oyunlarda ses kasma nasil hocam iyi anlasiliyor mu nova 5 de
satici guvenilir olduktan sonra(amazon gibi) razer urunlerini almakta bir sorun yok hocam. yakin zamanda guzel indirimler oldu razer urunleri ozelinde ve cok kisi faydalandi. takip etmekte fayda var urunleri. ben de v2 pro almistim amazondan 4500 tl'ye. ben gayet memnunum aldigim urunden. fiyatina gore rakipsiz.
rog pelta ama 20 saat pil ömrü sıkıntı değilse hs80g733, hs80, rog pelta bir ihtimal barracuda pro hangisini önerirsiniz
ben bundan önce arctis 5 kullanıyordum ondan buna geçince arkadaşlarım daha iyi olduğunu söylemişti micin. ses kasma konusunda da r6 dışında ses kasmakta zorlanmadım daha ciddili oynayan arkadaşlar vardır onlarda yorum yapar elbetizledigim videolarda mik kalitesine laf ediyorlar. (pek onemli degil benim icin)
birde ses kasma zormus ayar yapmak gerekiyormus gercekten oyle mi?
hs80 bende öneririrmg733 almanızı tavsiye etmem 2 güne iade ettiğim bir kulaklık.nova 5 e geçtim gayet memnunum.Ayrıca hs80 ,cloud 3 ve rog pelta da tavsiyemdir.bunlardan birini alırsan pişman olmazsın
hocam sadece barracuda ozelinde degil, istisnasiz butun razer urunlerinde gordugum kronik sorun govde dayaniksizliklari uzerineydi. bende v2 pro aldim ve onunla alakali kronik sorunda buydu. ama 7 bin liralik kulakligi 4500 liraya aldiktan sonra kim takar kronik sorunu. ben riske girdim ve aldim. simdi cok memnunum aldigim urunden. eger sizde boyle cok iyi indirimler yakalarsaniz kacirmayin razer ozelinde. saticinin guvenilir olmasi sarti ile tabi...haklisiniz hocam benim dikkatsizligim.
barracuda da ne gibi kronik sorunlar var ona gore listeden cikartayim