Sistem siparişe hazır mı dostlar sizce ?

üstten aşağı doğru
Önereceğiniz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem öneri istiyorsun öneri yapınca bunu diyip duruyorsun. ben yaptım önerimi, o kasa ve anakart kötü. o işlemci gereksiz. anladığım kadarıyla snrjiden topluyorsun. her şeyi aynı yerden almak zorunda değilsin. attığım kasa bin kat daha iyi
Yok tavsiyelerini dikkate alıyorum cidden sadece 1.800 tl için farklı sitelerden almak istemedim anakart ve kasayı degisicem

5080 sistem yapacak iken full marka dizip daha kötü sistem çıkarmıssınız g.o

Kimse tavsiye etmedi nvidia hatta tüm performans testlerinde hep 9070 iyi oldu onun içinn tercih ettim
9070xt çok fazla güç çekiyor elektrige yeni yüzde 25 zam geldi asla tercih edilicek bir ekran kartı degil türkiye için çünkü ülke ülke degil herşeye zam geliyor üstüne çok yüksek bütçelerde amd kart alınmaz.

gaming plus daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam dediğinizi seçtim
kardeş eğer bana güveniyorsan sana düzgünce tek tek linkleyeyim düzgün bir sistem çok yarım yamalak duruyor yanlış seçimler var seçtiğin sistemde

9070xt çok fazla güç çekiyor elektrige yeni yüzde 25 zam geldi asla tercih edilicek bir ekran kartı degil türkiye için çünkü ülke ülke degil herşeye zam geliyor üstüne çok yüksek bütçelerde amd kart alınmaz.
Önerebileceğin bir kart var mı peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,027
Üyeler
174,046
Son üye
kahramanK
Geri