PUBG PC 8. Yıl Dönümü Ödülleri Şans a Bağlı Steam Bakiye Kazanımı

6000 cikti her gun 200 daha alsam kac dolar kazandiriyor

Bende 400 g coin var şu an için, bunu nasıl steam dolarına çevirebilirim. Erkenci kuş anahtarını bulamadım rica etsem yardımcı olur musunuz?

Bende 400 g coin var şu an için, bunu nasıl steam dolarına çevirebilirim. Erkenci kuş anahtarını bulamadım rica etsem yardımcı olur musunuz?
Dediğim sandığı steam topluluk pazarından satın aldıktan sonra pubg oyun içi mağazası alet bölümünde gözükecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6000 cikti her gun 200 daha alsam kac dolar kazandiriyor
Süper be. Anahtarın fiyatına bağlı bakıp hesaplayabilirsin.

Dediğim sandığı steam topluluk pazarından satın aldıktan sonra pubg oyun içi mağazası alet bölümünde gözükecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süper be. Anahtarın fiyatına bağlı bakıp hesaplayabilirsin.
Kusura bakmayın yazdığınız kısmı okurken dikkatli okumamışım. 500 g coin oldu 2 tane alıp 0.59 dolardan satsam satılır sanırım ilerleyen zamanlarda

Kusura bakmayın yazdığınız kısmı okurken dikkatli okumamışım. 500 g coin oldu 2 tane alıp 0.59 dolardan satsam satılır sanırım ilerleyen zamanlarda
Önceden de 0.30 cente sattığımı hatırlıyorum. Göründüğü üzere fiyatı geri artmıştı fakat şu an ne olur bilemiyorum.

böyle her olduğunda min kaç gcoin veriyorsa onu veriyor bana hep

6000 çıktı. Alacak şey bulamadım mağazada. Kostüm, nick değiştirme kartı vs aldım geçtim.

Sürekli 100 çıkıyor herkese 6k falan çıkmış daha vermez mi bu kutudan

8 yıl oldumu cidden...

Geri