Dediğim sandığı steam topluluk pazarından satın aldıktan sonra pubg oyun içi mağazası alet bölümünde gözükecek.Bende 400 g coin var şu an için, bunu nasıl steam dolarına çevirebilirim. Erkenci kuş anahtarını bulamadım rica etsem yardımcı olur musunuz?
Süper be. Anahtarın fiyatına bağlı bakıp hesaplayabilirsin.6000 cikti her gun 200 daha alsam kac dolar kazandiriyor
Kusura bakmayın yazdığınız kısmı okurken dikkatli okumamışım. 500 g coin oldu 2 tane alıp 0.59 dolardan satsam satılır sanırım ilerleyen zamanlardaDediğim sandığı steam topluluk pazarından satın aldıktan sonra pubg oyun içi mağazası alet bölümünde gözükecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Süper be. Anahtarın fiyatına bağlı bakıp hesaplayabilirsin.
Önceden de 0.30 cente sattığımı hatırlıyorum. Göründüğü üzere fiyatı geri artmıştı fakat şu an ne olur bilemiyorum.Kusura bakmayın yazdığınız kısmı okurken dikkatli okumamışım. 500 g coin oldu 2 tane alıp 0.59 dolardan satsam satılır sanırım ilerleyen zamanlarda
Tabi böyle de değerlendirilebilir.6000 çıktı. Alacak şey bulamadım mağazada. Kostüm, nick değiştirme kartı vs aldım geçtim.
Maalesef öyle oluyor genel.böyle her olduğunda min kaç gcoin veriyorsa onu veriyor bana hep