GTX 1660 SUPER ekran kartına i5 10400f işlemcisi iyi mi?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
15000
Bu yaz ikisinden birini değiştirmeyi planlıyorum ekran kartını rtx3060e çeksem i5 10400f yanında gider mi yoksa ekran kartı yerine işlemciyi mi güçlendirmeliyim?

Hocam bence rx 6700xt alin 10 bin TL civarlarında kalan parayi işlemci için biriktirin 6700xt üstü darboğaz yapar zaten

Bu yaz ikisinden birini değiştirmeyi planlıyorum ekran kartını rtx3060e çeksem i5 10400f yanında gider mi yoksa ekran kartı yerine işlemciyi mi güçlendirmeliyim?
işlemci ağırlıklı oyun oynuyorsan işlemci, hikaye tabanlı oyun oynuyorsan ekran kartıni yeni bir modelle değiştirebilirsin.

Olabilir reis,sağ olasın tavsiye için ama fiyatlar 17 20bin arası gösteriyor var mıdır başka önerin?
Hocam sıfır baktınız herhalde ikinci el kast etmiştim sıfır almaya gerek yok.

1660s ile 10400 uyumlu ürünlerdir darboğaz vs yapmazlar 3060 ekran kartına güncellerseniz 1080p de sorun olur ama 2k da kurtarır lakin 3060 2k 2 da çoğu oyunda zorlanacaktır.

Hocam sıfır baktınız herhalde ikinci el kast etmiştim sıfır almaya gerek yok.
hocam ikinci el güvenilir bir site var mı önerebileceğiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci ağırlıklı oyun oynuyorsan işlemci, hikaye tabanlı oyun oynuyorsan ekran kartıni yeni bir modelle değiştirebilirsin.
önerebileceğin işlemci var mıdır?

Hocam sahibinden en iyisi

Güvenilir site yok güvenilir satıcı vardır.Onun için alacağınız ekran kartının faturası olup olmadığına ve furmark test sonuclarına bakın.En iyisi alırken konu açıp bu ekran kartı bu fiyata bu performansta alınır mı diye sorun

12400f 13400f intelden giderseniz ha param amd için derseniz de 6 7 k ya Ryzen 5600x b450 anakartli bir şey yapabilirsiniz

1660s için bence 5600 tercih et daha iyi olur, ilerde ekran kartı değişirsen 10400f yetersiz kalır.

Geri