xiyunusins
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 15000
Bu yaz ikisinden birini değiştirmeyi planlıyorum ekran kartını rtx3060e çeksem i5 10400f yanında gider mi yoksa ekran kartı yerine işlemciyi mi güçlendirmeliyim?
Olabilir reis,sağ olasın tavsiye için ama fiyatlar 17 20bin arası gösteriyor var mıdır başka önerin?Hocam bence rx 6700xt alin 10 bin TL civarlarında kalan parayi işlemci için biriktirin 6700xt üstü darboğaz yapar zaten
işlemci ağırlıklı oyun oynuyorsan işlemci, hikaye tabanlı oyun oynuyorsan ekran kartıni yeni bir modelle değiştirebilirsin.Bu yaz ikisinden birini değiştirmeyi planlıyorum ekran kartını rtx3060e çeksem i5 10400f yanında gider mi yoksa ekran kartı yerine işlemciyi mi güçlendirmeliyim?
Hocam sıfır baktınız herhalde ikinci el kast etmiştim sıfır almaya gerek yok.Olabilir reis,sağ olasın tavsiye için ama fiyatlar 17 20bin arası gösteriyor var mıdır başka önerin?
1660s ile 10400 uyumlu ürünlerdir darboğaz vs yapmazlar 3060 ekran kartına güncellerseniz 1080p de sorun olur ama 2k da kurtarır lakin 3060 2k 2 da çoğu oyunda zorlanacaktır.Bu yaz ikisinden birini değiştirmeyi planlıyorum ekran kartını rtx3060e çeksem i5 10400f yanında gider mi yoksa ekran kartı yerine işlemciyi mi güçlendirmeliyim?
hocam ikinci el güvenilir bir site var mı önerebileceğiniz?Hocam sıfır baktınız herhalde ikinci el kast etmiştim sıfır almaya gerek yok.
önerebileceğin işlemci var mıdır?işlemci ağırlıklı oyun oynuyorsan işlemci, hikaye tabanlı oyun oynuyorsan ekran kartıni yeni bir modelle değiştirebilirsin.
Hocam sahibinden en iyisihocam ikinci el güvenilir bir site var mı önerebileceğiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerebileceğin işlemci var mıdır?
sağHocam sahibinden en iyisi
Güvenilir site yok güvenilir satıcı vardır.Onun için alacağınız ekran kartının faturası olup olmadığına ve furmark test sonuclarına bakın.En iyisi alırken konu açıp bu ekran kartı bu fiyata bu performansta alınır mı diye sorunhocam ikinci el güvenilir bir site var mı önerebileceğiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerebileceğin işlemci var mıdır?
Hocam anakart değişmeniz gerekirsağ
olasınız hocam ekran kartı yanında 10400f güzel gider mi uygun bütçeli öneriniz var mıdır işlemci için?