Çözüldü✓ Monitör alıcam yardıma ihtiyacım var. IPS mi OLED mi ?

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
10000
Monitör konularına pek hakim değilim. yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. IPS ya da Oled alma arasında kararsız kaldım. Kullanım amaçlarımda oyun, video editleme günlük kullanım, sunum oluşturma gibi alanlar var. Oyunlarda çok rekabetçi değilim arkadaşlarımla eğlenmek için oynuyorum cs valorant vs. onun dışında hikayeli oyunlar oynuyorum, bu kullanım şartlarına uygun monitör tavsiyesi olan varsa ya da yardımcı olabilecek bilgili birileri varsa bekliyorum. iyi günler.

Hocam oled cok tuzlu ips genel kullanıcı için yeterli.

Hocam oled cok tuzlu ips genel kullanıcı için yeterli.
öneriniz vs. var mıdır hocam oledin fiyatlata baktım gerçekten benim için şu an tuzlu. ayrıca oled ekranların ömrü çok uzun değilmiş sanırım oled almaktan vaz geçtim.

öneriniz vs. var mıdır hocam oledin fiyatlata baktım gerçekten benim için şu an tuzlu. ayrıca oled ekranların ömrü çok uzun değilmiş sanırım oled almaktan vaz geçtim.
Lg modelleri cok kaliteli hocam

Paran varsa oled al IPS le kıyaslanmaz bile. Bu kadar iyi olduğunu bilsem yıllar önce oled alırdım. Ama bütçen yoksa IPS alıcaksın mecbur

Oled OLed Oled

Monitör konularına pek hakim değilim. yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. IPS ya da Oled alma arasında kararsız kaldım. Kullanım amaçlarımda oyun, video editleme günlük kullanım, sunum oluşturma gibi alanlar var. Oyunlarda çok rekabetçi değilim arkadaşlarımla eğlenmek için oynuyorum cs valorant vs. onun dışında hikayeli oyunlar oynuyorum, bu kullanım şartlarına uygun monitör tavsiyesi olan varsa ya da yardımcı olabilecek bilgili birileri varsa bekliyorum. iyi günler.
10.000 e oled monitör yok. İyi bir ips monitör al geç.

10kya oled etmez g6 g65b

Kalite olarak OLED her zaman önde olacaktır ama eğlence amaçlı oynayacağınız için IPS 165 hz monitör öneririm hocam şimdiden güle güle kullanın.

Tavsiyem Ips alman yönğnde olacak. Oled panallerde hala ısınma mevcut ve belirli zamanlarda monitörü dinlendirmen gerekiyor bi 15 dk falan. Ayrıca oled parasına yüksek hz’li 4k monitörler bulunuyor. OLED teknolojisi için hala erken olduğunu düşünüyorum. Tabi karar sizin bütçem var diyorsanız, şans verebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri