https://www.itopya.com/wd-1tb-blue-sn580-pci-express-40-m2-2280-ssdokuma-4150mb-yazma-4150mb_u26050 bunu düşünüyorum okuma yazma hızıda ömrüde güzel sizin attığınızın okuma yazması çok düşük![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Okuma yazma hızı bakılacak son faktörlerden, daha önce bakılacak birçok daha önemli özellik var, direkt göze battığı için çok önemliymiş gibi geliyor. Bu hızlar da sorun değil Exceria G2 özelinde, daha yüksek hızlar alındığında neredeyse hiç fark olmayacak. Sıfırdan alınacağı ve Windows kurulacağı için daha kullanışlı olur. 2.5k bütçeye daha farklı SSD de var SN580'den ziyade ancak Exceria G2'nin sunduğunu sunamadığı yer de var.https://www.itopya.com/wd-1tb-blue-sn580-pci-express-40-m2-2280-ssdokuma-4150mb-yazma-4150mb_u26050 bunu düşünüyorum okuma yazma hızıda ömrüde güzel sizin attığınızın okuma yazması çok düşük
kral sen biliyorsun herhalde bu işleri dcden konuşma şansımız varmı dc kullanıyorsanOkuma yazma hızı bakılacak son faktörlerden, daha önce bakılacak birçok daha önemli özellik var, direkt göze battığı için çok önemliymiş gibi geliyor. Bu hızlar da sorun değil Exceria G2 özelinde, daha yüksek hızlar alındığında neredeyse hiç fark olmayacak. Sıfırdan alınacağı ve Windows kurulacağı için daha kullanışlı olur. 2.5k bütçeye daha farklı SSD de var SN580'den ziyade ancak Exceria G2'nin sunduğunu sunamadığı yer de var.
Kullanmıyorum. Burası daha uygun olur. Sorular varsa burası da iyidir.kral sen biliyorsun herhalde bu işleri dcden konuşma şansımız varmı dc kullanıyorsan
tamamdır kral şimdi okuma yazma hızından başka bi ömür birde dram önemli diye biliyorum ssd lerde , ömrüde iyi dramı da var o 580 in onun dışında bir parametre varsa bilmiyorum, aynı zamanda sistemimdeki rx570i çıkartıp 7800xt takmayı düşünüyorum fikrin nedir merak ediyorumKullanmıyorum. Burası daha uygun olur. Sorular varsa burası da iyidir.
sapphire-radeon-rx-7800-xt-pulse-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48119?utm_campaign=akakce&v=1.47 linki de bu 20k işlemcim r5 5600 . birde fan olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu düşünüyorum.tamamdır kral şimdi okuma yazma hızından başka bi ömür birde dram önemli diye biliyorum ssd lerde , ömrüde iyi dramı da var o 580 in onun dışında bir parametre varsa bilmiyorum, aynı zamanda sistemimdeki rx570i çıkartıp 7800xt takmayı düşünüyorum fikrin nedir merak ediyorum
linki tam yollayamıyorum kral site hata veriyortamamdır kral şimdi okuma yazma hızından başka bi ömür birde dram önemli diye biliyorum ssd lerde , ömrüde iyi dramı da var o 580 in onun dışında bir parametre varsa bilmiyorum, aynı zamanda sistemimdeki rx570i çıkartıp 7800xt takmayı düşünüyorum fikrin nedir merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sapphire-radeon-rx-7800-xt-pulse-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48119?utm_campaign=akakce&v=1.47 linki de bu 20k işlemcim r5 5600 . birde fan olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu düşünüyorum.
Daha farklı unsurlar da var ancak SSD'nin genel kalitesi, uzun süreli kullanıcı yorumları veya diğer benzer modellerin kullanıcı yorumları olumluysa az çok fikir verir.bi ömür birde dram önemli diye biliyorum ssd lerde
Blue SN580 modelinde DRAM bulunmuyor.dramı da var o 580 in
Anakart kategorisinde konu açılırsa daha iyi olur.aynı zamanda sistemimdeki rx570i çıkartıp 7800xt takmayı düşünüyorum fikrin nedir merak ediyorum
R5 5600 için fazla gelebilir. 2k veya 4k için kullanılması gerek ancak rekabetçi oyunlarda yine darboğaz görülebilir, yine de farklı ve doğru fikirler daha doğru olur.linki de bu 20k işlemcim r5 5600
Buradaki soğutucular da yetecektir. R5 5600 için 1600TL harcamak biraz fazla olabilir.Kasa her ikisini de destekliyor. Bütçeye göre seçilebilir, ileriye dönük olarak 2. seçenek seçilebilir.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Disk olarak bu daha kullanışlı olur.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
soğutucu için tavsiyeniz var mıdır acaba daha ucuzDaha farklı unsurlar da var ancak SSD'nin genel kalitesi, uzun süreli kullanıcı yorumları veya diğer benzer modellerin kullanıcı yorumları olumluysa az çok fikir verir.
Blue SN580 modelinde DRAM bulunmuyor.
Anakart kategorisinde konu açılırsa daha iyi olur.
R5 5600 için fazla gelebilir. 2k veya 4k için kullanılması gerek ancak rekabetçi oyunlarda yine darboğaz görülebilir, yine de farklı ve doğru fikirler daha doğru olur.
Buradaki soğutucular da yetecektir. R5 5600 için 1600TL harcamak biraz fazla olabilir.
soğutucu için tavsiyeniz var mıdır acaba daha ucuz
2.5k altında bu modele bakılabilir. Hâlen satılmaya devam etmesi ilginç, bitmiştir diye pek aklıma gelmedi.önerdiğiniz g2 ssd nin birazdaha hızlı versiyonu varmı acaba f/p ve bütçeyi çok aşmayacak
İkisinden biri daha uzun ömürlü de olabilir daha kısa da. Ömürden ziyade stabilite konusu asıl mesele, Nvidia bu konuda daha pozitif ancak AMD de alınmaz değil. Düzgün kullanıldığında her iki markanın ürünü de yıllar boyu ömür yitirmeden çalışabilir.ayrıyeten ekran kartında amd ve nvidia olarak bakıldığı zaman nvidia daha uzun ömürlüdür diye bir şey var mı